Ve evet
121 -> 35 BYU 839
Klima -> Dondurucu (adatepede benzeri çok da yok)
Şoför -> Samimi
Doluluk -> 15 kişi var
121 -> 35 BYU 839
Klima -> Dondurucu (adatepede benzeri çok da yok)
Şoför -> Samimi
Doluluk -> 15 kişi var
Çiğli garajsa Mersinli en kötü kanıtlanmış olur otokar için de geçerli 121de485->13-237
Klima = Buzzzzzz
Şoför = Muhatap olmadık
Doluluk = 10-15 kişi var
Aracı eshota bildirdimMersinli Solarısındayım (249) aracın içime etmişler koltukları yenilemmemiş ve güzel gözükmüyor gacırdıyor klima etkisi yok üflemiyor sıcak motor sesi öne kadar geliyor çalışan yolcu Bilgilendirme sistemi dışında iyi değil süspansiyonuda Adatepedeki kardeşine göre aynı yolda bile daha kötü HİM'e yazıcam araç yenilensin diye
Yok adatepe temsa aracıÇiğli garajsa Mersinli en kötü kanıtlanmış olur otokar için de geçerli 121de
Bilmiyorum ki oraları gittiğimde hep tramvay kullandımYok adatepe temsa aracı
Adatepe mi ben gece diye mavi sticker mı algıladım onu gediz diyeYok adatepe temsa aracı
Ama BYU 839 Çiğli garajdı onun da klimasi iyiydi bir de diyon 121'de kötü araç var @AtabeyYok adatepe temsa aracı
Bana gelen öyleydiAma BYU 839 Çiğli garajdı onun da klimasi iyiydi bir de diyon 121'de kötü araç var @Atabey
485de gediz arabası çalıştığını görmedim.Adatepe mi ben gece diye mavi sticker mı algıladım onu gediz diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.