İZBAN ile geçerken istasyonunun yan kısımlarını yapılmış olarak gördüm. Bir kısmına duvar yapılmış o kadar. Hızlı geçtiğim için çok inceleyemedim.İzban Katip Çelebi istasyonuna denk gelen var mı? Çalışmalar ne durumda acaba.
İZBAN ile geçerken istasyonunun yan kısımlarını yapılmış olarak gördüm. Bir kısmına duvar yapılmış o kadar. Hızlı geçtiğim için çok inceleyemedim.İzban Katip Çelebi istasyonuna denk gelen var mı? Çalışmalar ne durumda acaba.
gürçeşme ne durumda?İZBAN ile geçerken istasyonunun yan kısımlarını yapılmış olarak gördüm. Bir kısmına duvar yapılmış o kadar. Hızlı geçtiğim için çok inceleyemedim.
Mayısta geçtiğimde bif şey görmedim ama dikkatsizliğim de olabilirgürçeşme ne durumda?
Benim gördüğüm kadarla ilerleme gayet iyi aynı hızla Aralık gibi biterMayısta geçtiğimde bif şey görmedim ama dikkatsizliğim de olabilir
Çift basmak sorun değilse Havalimanı yönüne 204'e binin ordan İzbana binebilirsinizArkadaşlar merhaba şehrin yabancısıyım ve Salı akşamı geleceğim, otogar dan izban a en kolay nasıl geçebilirim acaba ?
Halkapınara gidin ordan izbana binersiniz. Tam olarak nereye gideceksiniz?Arkadaşlar merhaba şehrin yabancısıyım ve Salı akşamı geleceğim, otogar dan izban a en kolay nasıl geçebilirim acaba ?
Yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim , nihai hedef Torbalı olacakHalkapınara gidin ordan izbana binersiniz. Tam olarak nereye gideceksiniz?
Facebook da bir saat listesi gördüm , biraz geç gitmiş olacağım ama yetişebilirsem ona binerimTorbalıya gidecekseniz o zaman garajdan torbalı izmir dolmuşları kalkıyor.
Alınırsa 12 vagonlu lazım bizeHindistan railways a yeni vagon alınacak mı uzatmadan sonea
Daha bize gelmedi 12 vagonlu lazım olduğu haldeAlınırsa 12 vagonlu lazım bize
Doğru bir de siz 16 milyonsunuz,biz 5Daha bize gelmedi 12 vagonlu lazım olduğu halde
Galiba bu rotemler 5 er 5 er setler ataköy pendik çok işlemiyor onu 5 vagon halkalı gebzeyi 15 vagon yapsak yoğunluk azalır benceDoğru bir de siz 16 milyonsunuz,biz 5
Full 9 olsa iyi olurAlınırsa 12 vagonlu lazım bize
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.