Hyundai Rotem
Valla ne bilim geldi diolar mavişehir tren istasyonu nafotoğrafları varmı ? arkadaşlar geçenki Man otobüs geldi muhabbeti gibi olmasın.
Cidden yeter yalan yalan başlıklar açmalarından bıktım!Hayırlı olsun
Umarım bu sefer gerçektir. Değilse artık uyarmak zorundayım
uyarmak değil hocam bunlara alkış tutanların bile hesapları kapanmalı son 3-4 gündür gelip saçma sapan bir dille konuşuyorlar.Hayırlı olsun
Evet cidden bıktım bu sitede böle olaylar olmamalı.uyarmak değil hocam bunlara alkış tutanların bile hesapları kapanmalı son 3-4 gündür gelip saçma sapan bir dille konuşuyorlar.
2 3 instagram trollü tarafından 2 gündür izmir ulaşım başlıkları saçma sapan muhabbetlerle doluyor buna el atmanız lazımHayırlı olsun
Bu haberinde doğruluğunu araştırın siz daha iyi bilirsiniz. Değilse eğer toplu uyarı atacağımuyarmak değil hocam bunlara alkış tutanların bile hesapları kapanmalı son 3-4 gündür gelip saçma sapan bir dille konuşuyorlar.
Gerçekten öyle attıkları fotoğraflar güzel ama bu başlıklar ne böyle saçma sapan haberler insanı heveslendiriyorlar boşuna2 3 instagram trollü tarafdından 2 gündür izmir ulaşım başlıkları saçma sapan muhabbetlerle doluyor buna el atmanız lazım
Bu konu artık sondu. 2 hesabı kalıcı banladım. Gözümün üstünde olduğu bir kaç hesap var. Bir hatalarını yakaladığımda onlara da ceza işlemi uygulayacağım. Bu kadar sakin İzmir başlıklarını sosyal medya trollerine bırakmam.Trol ve spam yapmaya geldiğiniz çok belli. Kişileri tek tek tespit edip gerekli işlemleri yapacağım. Hiç olay çıkmayan İzmir başlıklarında 2 gündür yalan yanlış haberler giriliyor. 2 kere sustum neyse dedim artık 3.'süne izin veremem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.