Tema düzenleyici

İZBAN Yeni Setleri Hayırlı Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fotoğrafları varmı ? arkadaşlar geçenki Man otobüs geldi muhabbeti gibi olmasın.

uyarmak değil hocam bunlara alkış tutanların bile hesapları kapanmalı son 3-4 gündür gelip saçma sapan bir dille konuşuyorlar.
Bu haberinde doğruluğunu araştırın siz daha iyi bilirsiniz. Değilse eğer toplu uyarı atacağım

2 3 instagram trollü tarafdından 2 gündür izmir ulaşım başlıkları saçma sapan muhabbetlerle doluyor buna el atmanız lazım
Gerçekten öyle attıkları fotoğraflar güzel ama bu başlıklar ne böyle saçma sapan haberler insanı heveslendiriyorlar boşuna

Konu sahibi
Sayın Admin @eshotayniben adlı kişinin isteği üzerine bu konu ile alakalı bir konu açılmıştır.Sorumluluk Bana Ait Olmamalıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Trol ve spam yapmaya geldiğiniz çok belli. Kişileri tek tek tespit edip gerekli işlemleri yapacağım. Hiç olay çıkmayan İzmir başlıklarında 2 gündür yalan yanlış haberler giriliyor. 2 kere sustum neyse dedim artık 3.'süne izin veremem
Bu konu artık sondu. 2 hesabı kalıcı banladım. Gözümün üstünde olduğu bir kaç hesap var. Bir hatalarını yakaladığımda onlara da ceza işlemi uygulayacağım. Bu kadar sakin İzmir başlıklarını sosyal medya trollerine bırakmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri