2024 gibi değiştiİstanbul'da Otokar M2000 ve Otokar M3000 hiç kalmadı diye biliyorum. Bu iki modelinde en son değişen aracı ne zaman değişti?
Evime en yakın yerden geçen 2 hat var Kadıköy-Pendik ve Maltepe-Fındıklı(sarı şapka). Kadıköy-Pendik maalesef full Jest ve Jest Artı 1 adet Otokar M2010 vardı plakası 34 M 1097'ydi ama değişti herhalde hiç göremiyorum. Maltepe-Fındıklı'da ise çoğunluk Mercedes Sprinter ve İveco Daily'dir Jest ise çok az.Jest sayıları son zamanlarda azalıyor. Silivri ve Esenyurt'ta hiç Jest göremiyorum artık. Hep Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter. Bunları çok sık görüyorum. Bakırköy'de de hep Iveco Daily, Otokar M2010 ve Renault Master görüyorum. Jest'i ara sıra görüyorum.
M2010 hala duruyor. Arada görüyorum. Maltepe-Fındıklı’da Jest görmedim henüzEvime en yakın yerden geçen 2 hat var Kadıköy-Pendik ve Maltepe-Fındıklı(sarı şapka). Kadıköy-Pendik maalesef full Jest ve Jest Artı 1 adet Otokar M2010 vardı plakası 34 M 1097'ydi ama değişti herhalde hiç göremiyorum. Maltepe-Fındıklı'da ise çoğunluk Mercedes Sprinter ve İveco Daily'dir Jest ise çok az.
model yükseltiliyor diye oluyordur silivri de esenyurtta dediğin gibi doğrudur benim memleketimin ilçesinde de öyle çoğunlukla hem j9 hem j10 m2010 azalıyor sık sık dailyler sprinterlar jestler artıyorJest sayıları son zamanlarda azalıyor. Silivri ve Esenyurt'ta hiç Jest göremiyorum artık. Hep Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter. Bunları çok sık görüyorum. Bakırköy'de de hep Iveco Daily, Otokar M2010 ve Renault Master görüyorum. Jest'i ara sıra görüyorum.
bizdeki tekirdağ da bayağı var çoğunlukla tekirdağ çerkezköy de varbizde de hiç ıveco daily yok
tabiki de öyle karsanların çoğu bizde jestler örneğin artıyor sprinterlar da öyle daiyler de öyle masterlar da öyle m2010 da öyle m2010 ların çoğu tekirdağ da bulunuyor bu m2010 lar süleymanpaşa da çok ıvecolar sprinterların çoğu çerkezköy gibi ilçelerde var masterlar da transitlerin de ise çoğu kapaklı da bi de jestlerin en çoğu çorlu ergene muratlı şarköy marmaraereğlisi de j10 ların çoğu şarköy malkara hayrabolu saray gibi ilçelerde varbizde karsanlar çok fazla
Maltepe-Fındıklı'da 2335, 2261 ve 0497 olmak üzere 3 adet var. Bunlardan 2261 ve 0497 Jest Artı, 2335 ise normal Jest.M2010 hala duruyor. Arada görüyorum. Maltepe-Fındıklı’da Jest görmedim henüz
Belediye Jest ve Centro gibi otobüsten devşirme mikrobüslere ya da midibüslere teşvik etmeli dolmuş hatlarını. LCV’den bozma araçlarla yolculuk konforsuz oluyor gerçekten insanı alt varlık gibi hissettiriyor ben buna 32,5 lira mı bayıldım diye düşünüyorum
İstanbul için konuşursam J9'u İstanbul'da hayatım boyunca hiç görmedim ama yazlığımızın bulunduğu Altınoluk'ta Edremit-Küçükkuyu hattında varlar ve birçok kez binmiştim orada. J10'a gelirsem en son 2018'in sonlarında Maltepe-Başıbüyük hattında binmiştim ondan sonra bir daha denk gelmedim son yıllarda ise hiç göremedim şu an İstanbul'da kaç J10 kaldı bilmiyorum. Otokar M2010 ise şu an çok aşırı olmasa da yine var mesela 2 gün önce Topkapı'da gördüm en son ise 1.5 yıl önce Esenler-Bakırköy hattında binmiştim hatta kendimi şanslı hissetmiştim çünkü Esenler-Bakırköy hattında çok az vardı.hem j9 hem j10 m2010 azalıyor
Bende şu tarz Karsan'a yıllar önce Zeynebiye hattında binmiştimİstanbul için konuşursam J9'u İstanbul'da hayatım boyunca hiç görmedim ama yazlığımızın bulunduğu Altınoluk'ta Edremit-Küçükkuyu hattında varlar ve birçok kez binmiştim orada. J10'a gelirsem en son 2018'in sonlarında Maltepe-Başıbüyük hattında binmiştim ondan sonra bir daha denk gelmedim son yıllarda ise hiç göremedim şu an İstanbul'da kaç J10 kaldı bilmiyorum.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.