Tema düzenleyici

İstanbul'un En Tekinsiz Yerleri

Kağıthane'ye gitmek bile istemedim. Gitmeye korkuyorum. Sadece gittiğim yer o meydanı. M7 ve M11 kesimi ve otobüs durakları var. Bir tek oraya gittim.

Şişli'de de Kuştepe Mahallesi beni diken ediyor.
Benim teyze kızım Bilgi Hazırlık’ta okudu. Bir keresinde çingeneler kavga ettiği için bir gün okula kapamışlar herkesi

Bu olay doğruysa boş zamanlarımda ders çalışıp bu üniversitenin herhangi bir bölümüne girmek isterim
Grrçek. Annemden saklamış hatta şok oldu. Santralistanbul bu kadar maceralı değil amma. Dolapdere kampüsünü tavsiye ederim 2 senelik bölümler orada orası da bence maceralıdır

Hazırlık’ta duyduğum bir başka olay 1-2 sene evvel bir kızın kampüse hazırlık sınavı için taksiyle gelirken kuştepe’de mahalle delikanlılarının taş atıp taksinin camını parçalaması

Son düzenleme:
Konu sahibi
Doğma büyüme İstanbullu olarak hiç ayak basmadığım 2 ilçeden birisi diğeri ise Şile.

Bu yılın başında İstanbul Havalimanına inen uçakları çekmek için Arnavutköy Şehir Parkına gitmiştim bir sıkıntı yaşamamıştım. Tabi diğer kısımlarını bilmiyorum.
Şile'ye Üsküdar dan otobüs var sahilden . 20 sene önce merak edip gitmiştim . Aslında yine fotoğraf çekmek için günübirlik gidilebilir .

Geri