Tahmin edeyim. Yayla’da semihin evinin orarlar
Atsuko bugün uyanamadı, daha doğrusu bugün hiç PC kullanamadım. Bu yüzden yine sarktı.Yarın Yapacaklarım:
Sarıyer
Bahçelievler
Zeytinburnu
Gaziosmanpaşa
hafta sonu bugün atsuko biraz yatsınAtsuko bugün uyanamadı, daha doğrusu bugün hiç PC kullanamadım. Bu yüzden yine sarktı.
Bunun sayesinde dün ben çok aktif oldum. Sadece dün 45 mesaj yazmışım.hafta sonu bugün atsuko biraz yatsın
Vadi sarıyer belediyesinde diye geçiyor? Bana hep kağıthane gibi gelmesine rağmen@Atsuko kağıthane yaparsanız tek kırmızı olmayan yer hamidiye ve vadi haberiniz olsun fazla umutlanmayın
Kağıthane'ye gitmek bile istemedim. Gitmeye korkuyorum. Sadece gittiğim yer o meydanı. M7 ve M11 kesimi ve otobüs durakları var. Bir tek oraya gittim.@Atsuko kağıthane yaparsanız tek kırmızı olmayan yer hamidiye ve vadi haberiniz olsun fazla umutlanmayın
Benim teyze kızım Bilgi Hazırlık’ta okudu. Bir keresinde çingeneler kavga ettiği için bir gün okula kapamışlar herkesiKağıthane'ye gitmek bile istemedim. Gitmeye korkuyorum. Sadece gittiğim yer o meydanı. M7 ve M11 kesimi ve otobüs durakları var. Bir tek oraya gittim.
Şişli'de de Kuştepe Mahallesi beni diken ediyor.
Merkez-Cendere-Hamidiye dışında gidilmeye korkulur zatenKağıthane'ye gitmek bile istemedim. Gitmeye korkuyorum. Sadece gittiğim yer o meydanı. M7 ve M11 kesimi ve otobüs durakları var. Bir tek oraya gittim.
Doğrudur. Kuzenimin orda bir sürü anısı var öyle.Benim teyze kızım Bilgi Hazırlık’ta okudu. Bir keresinde çingeneler kavga ettiği için bir gün okula kapamışlar herkesi
Benimde Kağıthane'de tek ayak bastığım yer orası. M11'den inip M7'ye binmiştim.Kağıthane'ye gitmek bile istemedim. Gitmeye korkuyorum. Sadece gittiğim yer o meydanı. M7 ve M11 kesimi ve otobüs durakları var. Bir tek oraya gittim.
Bu olay doğruysa boş zamanlarımda ders çalışıp bu üniversitenin herhangi bir bölümüne girmek isterimBenim teyze kızım Bilgi Hazırlık’ta okudu. Bir keresinde çingeneler kavga ettiği için bir gün okula kapamışlar herkesi
Grrçek. Annemden saklamış hatta şok oldu. Santralistanbul bu kadar maceralı değil amma. Dolapdere kampüsünü tavsiye ederim 2 senelik bölümler orada orası da bence maceralıdırBu olay doğruysa boş zamanlarımda ders çalışıp bu üniversitenin herhangi bir bölümüne girmek isterim
Şile'ye Üsküdar dan otobüs var sahilden . 20 sene önce merak edip gitmiştim . Aslında yine fotoğraf çekmek için günübirlik gidilebilir .Doğma büyüme İstanbullu olarak hiç ayak basmadığım 2 ilçeden birisi diğeri ise Şile.
Bu yılın başında İstanbul Havalimanına inen uçakları çekmek için Arnavutköy Şehir Parkına gitmiştim bir sıkıntı yaşamamıştım. Tabi diğer kısımlarını bilmiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.