Tema düzenleyici

İstanbulkart Wrapped Yapmış

mertcanaygun39

Onbaşı
Konu sahibi
Screenshot_2025-12-07-16-31-23-629_com.google.android.gm.jpg
E posta adresine bir bakayım İstanbulkartdan böyle bir e posta geldi bu yıl benim en çok kullandığım hat 98b Kuyumcukent - Bakırköy oldu peki bu yıl siz hangi hattı en çok kullandınız

Konu sahibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-07-18-31-54-813_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2025-12-07-18-31-54-813_com.google.android.gm.jpg
    214.3 KB · Görüntüleme: 47
Hocam bana geldi, sizde mailinizi kontrol edin isterseniz.
Banada gelmiş hocam sağolun.

Öncelikle geçmiş mesajları wrapped görselleri hariç kendi mesajlarım dahil sildim. Bilgi kirliliği olmaması adına tek tek açıklayacağım gelmeyenler için.

1) İstanbulkart uygulamasını açın hesabım sekmesine gelin ve izinlerim kısmına tıklayın.

Ekran görüntüsü 2025-12-14 162724.png

2) Açılan ekranda iletişim izinlerime tıklayın

Ekran görüntüsü 2025-12-14 162727.png

3) Yeniden gelen ekranda E-Posta kısmında tik yoksa tike basıp kaydete basın

Ekran görüntüsü 2025-12-14 162730.png

4) Ardından [email protected] adresine veya [email protected] adresine 2-3 cümlelik 2025 Wrapped Özetim (2025 Yolculuğum) e-posta izinlerim açık olmadığı için tekrar gönderir misiniz tarzında kibarca mail yazıp gönderin. Sizinle tekrardan mailden iletişime geçiyorlar. (Sistemde kayıtlı mail ile atın veya kart numaranızı gönderebilirsiniz)

Ben de şimdi İBB 153'ün Whatsapp hattına talebimi ilettim bir kaç dakika içerisinde dönüş sağladılar.E-Posta ve açık rıza ileti izinlerinizin onaylanması durumunda, tarafınıza ilerleyen günlerde toplu taşıma kullanım detayları iletilecektir denildi.
Ben 2 gün önce çözüm merkezine mail göndermiştim bu konuyla ilgili. İlgili şartları sonradan sağlamanız durumunda gönderim yapılmayacak şeklinde geri dönüş sağladılar. Şikayetvara baktığımda ise 7-10 Aralık arasındaki şikayetlerde “ilerleyen günlerde gönderim yapılacak” derken, 13 Aralık ve sonrasındaki şikayetlerde “gönderim yapılamayacak” şeklinde mesajlar göndermiş. Koca yürekli İETT iste :D

Son düzenleme:
Ben 2 gün önce çözüm merkezine mail göndermiştim bu konuyla ilgili. İlgili şartları sonradan sağlamanız durumunda gönderim yapılmayacak şeklinde geri dönüş sağladılar. Şikayetvara baktığımda ise 7-10 Aralık arasındaki şikayetlerde “ilerleyen günlerde gönderim yapılacak” derken, 13 Aralık ve sonrasındaki şikayetlerde “gönderim yapılamayacak” şeklinde mesajlar göndermiş. Koca yürekli İETT iste :D
Şansızlık olmuş hocam. Ben iyi zamanda atmışım sonradan yolladılar şükür

Geri