Dosya olarak eklemeyi unuttum bir sürü araca bindigim için hatta en çok bindigim kapı kodunu hatırlamıyorumSon bindiğim 98G aracı O3069 olmuştu. Bir şeyler değişmediği sürece bu hatta bir daha bineceğimi zannetmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 95131
kabataşa uzatıldı mı m7??????
sistemde öyle gözüküyor sadece uzatılmadıkabataşa uzatıldı mı m7??????
50 kere metro yamı bindin 292 kere otobüs 7 kere metrobüs 0 marmaray. 2 kere vapur.Son bindiğim 98G aracı O3069 olmuştu. Bir şeyler değişmediği sürece bu hatta bir daha bineceğimi zannetmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 95131
Hocam bana geldi, sizde mailinizi kontrol edin isterseniz.Verecekleri cevabı beklemek sağlıklı olur. Yarın mesai günleri başlıyor. Cevap gelirse bu konudan bilgilendirme yaparım
Az kullanmışsınızEkli dosyayı görüntüle 96167Ekli dosyayı görüntüle 96166Ekli dosyayı görüntüle 96165
Beşiktaş'a geçtiğimden beri bayağı azalmış. Büyük ihtimaller M7 ve Üsküdar Vapuru 1.lik için yarışmıştır.
Banada gelmiş hocam sağolun.Hocam bana geldi, sizde mailinizi kontrol edin isterseniz.
Wrapped’da tuvalet istatistikleri gözüküykr mu?
Ben 2 gün önce çözüm merkezine mail göndermiştim bu konuyla ilgili. İlgili şartları sonradan sağlamanız durumunda gönderim yapılmayacak şeklinde geri dönüş sağladılar. Şikayetvara baktığımda ise 7-10 Aralık arasındaki şikayetlerde “ilerleyen günlerde gönderim yapılacak” derken, 13 Aralık ve sonrasındaki şikayetlerde “gönderim yapılamayacak” şeklinde mesajlar göndermiş. Koca yürekli İETT isteBen de şimdi İBB 153'ün Whatsapp hattına talebimi ilettim bir kaç dakika içerisinde dönüş sağladılar.E-Posta ve açık rıza ileti izinlerinizin onaylanması durumunda, tarafınıza ilerleyen günlerde toplu taşıma kullanım detayları iletilecektir denildi.
Şansızlık olmuş hocam. Ben iyi zamanda atmışım sonradan yolladılar şükürBen 2 gün önce çözüm merkezine mail göndermiştim bu konuyla ilgili. İlgili şartları sonradan sağlamanız durumunda gönderim yapılmayacak şeklinde geri dönüş sağladılar. Şikayetvara baktığımda ise 7-10 Aralık arasındaki şikayetlerde “ilerleyen günlerde gönderim yapılacak” derken, 13 Aralık ve sonrasındaki şikayetlerde “gönderim yapılamayacak” şeklinde mesajlar göndermiş. Koca yürekli İETT iste![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.