Bana düştü şansa baktımE-posta adresim kayıtlı olmasına rağmen hala düşmedi bana. :/
Dosya olarak eklemeyi unuttum bir sürü araca bindigim için hatta en çok bindigim kapı kodunu hatırlamıyorumSon bindiğim 98G aracı O3069 olmuştu. Bir şeyler değişmediği sürece bu hatta bir daha bineceğimi zannetmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 95131
İstanbulKart uygulamasından elektronik izinlere izin vermek gerekiyormuş. Dün gece yaptım ama tekrar yollarlar mı bilmiyorumE-posta adresim kayıtlı olmasına rağmen hala düşmedi bana. :/
Mail attım. Cidden çok merak ettiğim bir konuydu. İyi yapmışlar. Umarım tekrar ulaştırırlarİstanbulKart uygulamasından elektronik izinlere izin vermek gerekiyormuş. Dün gece yaptım ama tekrar yollarlar mı bilmiyorum
Ya çok hızlı cevap verdiler ya da okumadan otomatik mesaj attılar. Yine de pazar akşam saatleri olmasına rağmen çok hızlı cevap geldiMail attım. Cidden çok merak ettiğim bir konuydu. İyi yapmışlar. Umarım tekrar ulaştırırlar
Ekli dosyayı görüntüle 95144
Doğrusu buymuş. Maalesef bakmadan konudaki mesajı kopyala yapıştır yaparak mail attım. Umarım anlarlar neyse bir harften bir şey olmazistanbul kart wrapped değil mi? niye herkes wroped diyor? ben çözüm merkezine yazdım mail atmak aklıa gemedi
Teşekkürler hocam, bende şimdi açıyorum. Sizce bende mail atmalı mıyım?İstanbulKart uygulamasından elektronik izinlere izin vermek gerekiyormuş. Dün gece yaptım ama tekrar yollarlar mı bilmiyorum
Verecekleri cevabı beklemek sağlıklı olur. Yarın mesai günleri başlıyor. Cevap gelirse bu konudan bilgilendirme yaparımTeşekkürler hocam, bende şimdi açıyorum. Sizce bende mail atmalı mıyım?
Yeniden teşekkür ederim hocam.Verecekleri cevabı beklemek sağlıklı olur. Yarın mesai günleri başlıyor. Cevap gelirse bu konudan bilgilendirme yaparım
kabataşa uzatıldı mı m7??????
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.