Tema düzenleyici

İstanbul'da Olmasını İstediğiniz Raylı Sistem Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M3'ün Onurkent'ten sonra veya Metrokent'te oluyorsa bilmem artık ordan bi kolu Habipler tarafına uzatılma projesi vardı bi ara arada kalan kışlanın yeni otogar olarak planlaması vardı hatta o olursa güzel olur ayrıyaten T5'in Sultangazi tarafına doğru uzaması daha yararlı olur gibi düşünüyorum. Tabi imkan olsa Sultançiftliği'ne kadar da uzatılması bambaşka olurdu ama zor.
evet uzatılabilir hatta projesi vardı da İBB bu bölgelerle ne yazık ki ilgilenmiyor ki daha yıllardır inşaatı süren ama ilerleme sağlamayan metro hatları varken imkansız bir durum diyebilirim.

M3'ün Onurkent'ten sonra veya Metrokent'te oluyorsa bilmem artık ordan bi kolu Habipler tarafına uzatılma projesi vardı bi ara arada kalan kışlanın yeni otogar olarak planlaması vardı hatta o olursa güzel olur ayrıyaten T5'in Sultangazi tarafına doğru uzaması daha yararlı olur gibi düşünüyorum. Tabi imkan olsa Sultançiftliği'ne kadar da uzatılması bambaşka olurdu ama zor.
T5 sultangazi’ye uzayamaz. Çok uzun olur tramvay için kayserideki gibi pendik büyüklüğünde şehri 1 saatte dolaşır

Arkadaşlar rica ediyorum sayfa açmadan önce arayıp bakın böyle bir sayfa var mı diye. Bu kaçıncı artık? Var olan sayfadan bir tane daha açmayın, site çöplüğe dönüyor. Emeğe saygı, adam önceden açmış zaten bakın rica ediyorum ya! @WowTurkey

M20 Fenertepe - Büyükçekmece

Fenertepe
Fatih Terim Stadyumu
1.Etap
Şehir Hastanesi
Güvercintepe
Altınşehir
Ispartakule
Bahçeşehir
Esenkent
Esenyurt
Esenyurt Devlet Hastanesi
Kıraç
Tüyap
Büyükçekmece

Aralara duraklar eklenebilir.Yazabilirsiniz.

M2b hacıosman Kabataş metrosu leventten sonra zincirlikuyu yıldız Beşiktaş Kabataş
Ve m2nin yeni şube hatları leventten gültepe 4.leventten çeliktepe şirintepe
İTÜ ayazağandan ayazağa reşitpaşa poligon istinye sahili darüşşafakadan dereiçine hacıosmandan tarabyaüstü tarabya ferahevler yeniköy Sarıyer uzatılması açılırsa çayırbaşından bahçeköy PTT evleri büyükdere istasyonundan kocataşa şube hatları t1 tramvay hattı sarıyere uzatılması
Beşiktaş çırağan Ortaköy kuruçeşme arnavutköy bebek aşiyan baltalimanı emirgan istinye yeniköy tarabya kireçburnu çayırbaşı büyükdere sarıyer

Geri
Üst Alt