T4'ü de Eski Habipler'e uzatılabilir gibi, değil mi, orada yaşayan biri bilgi verirse daha iyi olur,
T4 habiplere uzaması fikri uzunca bir süre dillerden düşmedi . Orda burda herkes bunu söylüyordu . Benim düşüncem , imkansız . Özellikle cadde aşırı dar . Hadi diyelim yer altından geldi ;
Bakım deposu ne olacak ? Mescidi Selamdan doğru uzayacağı için , son duraktan uzakta olması lazım bakım deposunun . Habiplerde de böyle geniş bir yer olmadığı için , bu fikir de batar .
Şöyle olsa belki ama yolun üstünden nasıl geçecek tramvay ?
Bakım deposu Mescidi Selamda kalır ama yeri değişir . Tramvay bakım deposunun hemen paralelinde ( sağ ) boş bir arazi var . Bakım deposu oraya kaysa diyorum ama sıkıntı şurda , tramvayı oraya geçirmek için , ya yolun üstünden ray çekilecek oraya kadar ya da yolun altından üstüne sırf bakım deposu için ray çekilecekki en saçma hamle bence .
Sonuç = vasat . Olursa bile önümüzdeki 10 sene göremeyeceğimizi düşünüyorum
He bide şöyle bir şey demişti benim yaşadığım yerden biri ; Habiplere uzayacaksa eğer zaten Yayla’ya az bir şey kalmış , oraya uzatsınlar diye

Bunu da buraya katmak isterim . Hadi diyelim buraya uzadı sırf habiplerden geçmek için . Burdada arazi bol , ama yer şekli çalışma için uygun değil .
Ya da depoyu taaa pirinççi köyü yoluna alırlar . Yer altından doğru habiplerde ilk durak yapar . Bu da olabilirdi ama yine , zemin berbat . Bence olmaz / olamaz böyle bir şey