Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

Yarın Yenisahra metroya gideceğim ve makineden Akbil e para yükleyeceğim . Oradaki ufak market çok pahalı mecbur olmadıkça gitmeyin oraya da. Mesela Kadıköy metrosunda börekçi ve simitçi fiyatları makul .

98KM -> M4571 (Araca binmeden önce önümde motorcu kötü bir şekilde beyaz araca arkadan çarptı. Aracın bagajı içine göçtü ve plakası düştü)
98KM -> K1646
Metrobüs
500L -> K1223
500L -> C-334 - 2015 BMC Procity
89C -> T0180
89C -> B5010
98KM -> M4531
HT20 -> K1658

98KM -> M4571 (Araca binmeden önce önümde motorcu kötü bir şekilde beyaz araca arkadan çarptı. Aracın bagajı içine göçtü ve plakası düştü)
98KM -> K1646
Metrobüs
500L -> K1223
500L -> C-334 - 2015 BMC Procity
89C -> T0180
89C -> B5010
98KM -> M4531
HT20 -> K1658
araba egeamıydı? arkadan vurulduklarında aldıkları hasar bayağı kendilerine özgü

araba egeamıydı? arkadan vurulduklarında aldıkları hasar bayağı kendilerine özgü
Hatchback bir araçtı da markayı şuan hatırlayamadım. Sabahattin Zaim Üniversitesinin orada oldu belki düşmüştür video

32T -> O1291

Harbiye Askeri Müze - Park Ada durakları arası seyahat ediyorum şuan
7 tane turist var araçta.Bu araçta turistin ne işi var ? Car car car başım şişti Taksimden itibaren.Derken indiler Aksarayda

32T hattında O1291'deyim şimdi.Tam durağa giderken bir araç geliyordu dedim kaçırdım sonra bir gördüm arkadan hattı 36V'miş O1292'ymiş hem de.
Cevatpaşa’dan mı geçiyordu yine ? Arkadaş bu hat gerçekten Cevatpaşa’dan doğru çalışsa daha iyi olacak gibi . Günün yarısı orada zaten , ilginç .

A-277’yi kovaladım bugün ama bir türlü denk gelemedik . Sabahtan öğlene kadar çalışmadı . Öğlende benim dışarıdaki işim bitti .
Abonman süreside dolunca , para basıp binmek istemedim . Sadece balkondan izleyebildim ☹️
Balkonda camlı , Kemal Sunal ekmeği camın arkasındaki tavuğa banmaya çalışırmış gibi …

Ama sonraki sefer bizde olduğunda ( yaklaşık 1 ay 10 gün sonra ) zabaa kadar bineceğim . Kurtuluşu yok

Cevatpaşa’dan mı geçiyordu yine ? Arkadaş bu hat gerçekten Cevatpaşa’dan doğru çalışsa daha iyi olacak gibi . Günün yarısı orada zaten , ilginç .
Trafik vardı ve durağa doğru normal yürümeme rağmen yetiştim 36V'ye.Rastgele çıkmıştım.Dedim binmeye çalışsam mı acaba.Ama anksiyetem yüzünden yapmadım.Binmeye çalışsam ne olur acaba deneyeceğim herhangi birine

Geri
Üst Alt