O-1257--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"
Bir kaç kez görmüştüm bende.Bence iyi bir şeyÖn kapının sağ kanadının olduğu kısıma giriş metal tutunma demiri ile kapatılmış
B-1608--->29D
Araçta ilk defa gördüğüm bir durum var
Ön kapının sağ kanadının olduğu kısıma giriş metal tutunma demiri ile kapatılmış
B-1608 ve ilginç tutunma demirleri
Hocam orası benim araçlarda favori yerim görseli ekledimBir kaç kez görmüştüm bende.Bence iyi bir şey
Akia’da yolculuğu oldukça keyifli buluyorum. Şöför pedala dokunuyor koltuğa yapışıyorsunAraç iyi olunca yolculuk da keyifli geçer elbet, benim içinse bu saatten sonraki her yolculuk zulüm olur (Avenue CNG ve Procity TR hariç)![]()
Otokar Kent XL'lerdeki gibi mi?B-1608--->29D
Araçta ilk defa gördüğüm bir durum var
Ön kapının sağ kanadının olduğu kısıma giriş metal tutunma demiri ile kapatılmış
Hocam görselini atmıştım alttaki alıntıda vardıOtokar Kent XL'lerdeki gibi mi?
Ayakta durursan tam tersiAkia’da yolculuğu oldukça keyifli buluyorum. Şöför pedala dokunuyor koltuğa yapışıyorsun
Akia’da yolculuğu oldukça keyifli buluyorum. Şöför pedala dokunuyor koltuğa yapışıyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.