Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

Şuan 36V-1 hattında A-279’un 2025 model BMC Procity aracındayım . Araç mükemmel ötesi

Koltuklar boş bu sefer . 6 kişi var çünkü hemen arkamızda 36V var . 10:45 seferini yapması gereken araç 15 dakika geç başlamış . Herkes ona biniyor

46Ç -> B-036
2021 Güleryüz Cobra Araç Çelik Jant ve Oben gibi Aksesuarlarıyla Dikkat Çeken Bir Araçtı Ancak Tekrardan Teneke Jant Takmışlar Onun Dışında İyiydi

59A -> O-3035
Otokar Kent 290LF 2013 Aracın Orta Kapı Kanadının Hemen Arkasındaki Camın Slikonları Attığı İçin Cam Havadaydı Riskli Bir Yolculuk Oldu

Araç iyi olunca yolculuk da keyifli geçer elbet, benim içinse bu saatten sonraki her yolculuk zulüm olur (Avenue CNG ve Procity TR hariç) 😁
Akia’da yolculuğu oldukça keyifli buluyorum. Şöför pedala dokunuyor koltuğa yapışıyorsun

Akia’da yolculuğu oldukça keyifli buluyorum. Şöför pedala dokunuyor koltuğa yapışıyorsun

Üzerine para verseler binmem artık, arada bir foto çekerim en fazla. Belki bir süre sonra bunu da yapmayı bırakırım. Bizde alternatif hattı pek olmayan yer Bakırköy, buraya umarım işim düşmez de bunlara binmek zorunda kalmam.

ÖHO ve aynasız arasında kalacak olursam da pek hoşuma gitmese bile direkt ÖHO'ya biner giderim. Güzel araç bulma ihtimali bunlarda çok daha yüksek.

Geri
Üst Alt