Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

32A'da A3055 ile 1 saat önce Yusufpaşa'ya kadar gidip geri dönmek üzere çıktım.Yusufpaşa'da inip karşıya geçince bekliyordum onu ama ne göreyim tabelayı kapatmış sol şeritten yardırıyor 😮‍💨.Kaynar sular döküldü içime saat geç olduğu için başka otobüs yoktu oraya.Ve aklıma Aksaraya gidip 32T yapmak geldi ve O3041 ile döndüm.Son seferi yaptıktan sonra garaja gidiyormuş ben dönüyor zannediyordum

14 Eylül tarihli liste:

Hyundai Rotem - M8: Bostancı - Modoko-Keyap

C-965 - 131T: Modoko - Estergon Caddesi

M-2359 - 139D: Estergon Caddesi - Darlık - Ümraniye Çarşı Metro

C-268 - 10: 15 Temmuz Şehitler Meydanı - Bostancı İskele

Yolculuk yorumum:
M-2359: 139D ile Ümraniye'den ilk ve son yolculuğumu yapmış oldum.

IMG_0737.jpeg

36V’de (-1) A-254’teydim . Yaklaşık 30-40 dakika önce indim . Bu aracın ACİLEN değişmesi gerekiyor . Berbat ötesi bir araç .Motor çöp , süspansiyonları çöp . Çoğu yeri pas , kir , kırık … EN önemlisi klima sadece süs olarak var
Eğer değiştirecekse yakında , kimseye satmasın bu aracı . Geri dönüştürsün . Yaşadığım en kötü yolculuk deneyimi !

Ekli dosyayı görüntüle 82050
36V’de (-1) A-254’teydim . Yaklaşık 30-40 dakika önce indim . Bu aracın ACİLEN değişmesi gerekiyor . Berbat ötesi bir araç .Motor çöp , süspansiyonları çöp . Çoğu yeri pas , kir , kırık … EN önemlisi klima sadece süs olarak var
Eğer değiştirecekse yakında , kimseye satmasın bu aracı . Geri dönüştürsün . Yaşadığım en kötü yolculuk deneyimi !
36V veya deparı dışında başka bir şeye bindiğinden şüpheliyim

Geri
Üst Alt