Bütün filoyu Akia ultra CNG ,EV ve dizel solo yapalım@Yasin190754 Hocamız hatrına kullandığı hatlardan otokarları çekip breda ve akiaları verelim

Bütün filoyu Akia ultra CNG ,EV ve dizel solo yapalım@Yasin190754 Hocamız hatrına kullandığı hatlardan otokarları çekip breda ve akiaları verelim
Bu koda binmiştim 2012 tezeller olması lazımProcity denen tenekeye benzettim doğru mudur?
Evet TezellerBu koda binmiştim 2012 tezeller olması lazım
Ara sıra bizim buraya da geliyor. 2 kere denk gelmişim eski bir araçEvet Tezeller
36V veya deparı dışında başka bir şeye bindiğinden şüpheliyimEkli dosyayı görüntüle 82050
36V’de (-1) A-254’teydim . Yaklaşık 30-40 dakika önce indim . Bu aracın ACİLEN değişmesi gerekiyor . Berbat ötesi bir araç .Motor çöp , süspansiyonları çöp . Çoğu yeri pas , kir , kırık … EN önemlisi klima sadece süs olarak var
Eğer değiştirecekse yakında , kimseye satmasın bu aracı . Geri dönüştürsün . Yaşadığım en kötü yolculuk deneyimi !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.