Bozuk.Evet O1269 şu sabit otokarlar arasında ( O2244 , O3051 vs. ) en kötü durumda olan araç . Klimalar açık mı ya da daha doğrusu üflüyor mu ?
Şu anda B-1860'dayım.
Bozuk.Evet O1269 şu sabit otokarlar arasında ( O2244 , O3051 vs. ) en kötü durumda olan araç . Klimalar açık mı ya da daha doğrusu üflüyor mu ?
2024’ün çekimleri var bu arada . Biraz uğraşsan görürsünde ne gerek var . Kısaca anlatsam aklında canlanır zaten . Ortaya yol koy yolun kenarınada evleri yerleştir ama ilerledikçe azalıyor . En kenarada bir tane orman at . Bitti gitti . Özel bir yer değil yani . 3 tane de okul serp . İşte Yayla MahallesiŞunu fark ettim Google earthde yayla mahallesinin çekimi yok yayla mahallesinde ne var acaba
51. BölgeŞunu fark ettim Google earthde yayla mahallesinin çekimi yok yayla mahallesinde ne var acaba
Yeni kasada belki toparlanmalar vardır. Şu an model geçişi oluyor Otokar’daŞuan 76O 2025 model Otokar A-1616'dayım. İçeriye klima suyu damlıyor. Şoför küçük küçük sürekli fren yapa yapa midemi bulandırıyor. Şuanlık berbat yolculuk. İstoç'a gidiyorum
Aaa Ondan önceki sefere ben bindim şoför abi aracın kokpitinden bip bip ses geliyor diye birini aradı. Bugünlük seferim Uludağ caddesinden çarşı durağına A-1616 ile geldim 13.20 seferi . İki buçuk saatte geldik avcılara . Çok kötü bir yolculuktu.Şuan 76O 2025 model Otokar A-1616'dayım. İçeriye klima suyu damlıyor. Şoför küçük küçük sürekli fren yapa yapa midemi bulandırıyor. Şuanlık berbat yolculuk. İstoç'a gidiyorum
Otokar'larda bu kokpitten gelen sesi genelde şoför yokuş çıkarken yani son devirdeyken geldiğini biliyorumAaa Ondan önceki sefere ben bindim şoför abi aracın kokpitinden bip bip ses geliyor diye birini aradı. Bugünlük seferim Uludağ caddesinden çarşı durağına A-1616 ile geldim 13.20 seferi . İki buçuk saatte geldik avcılara . Çok kötü bir yolculuktu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.