Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

Şunu fark ettim Google earthde yayla mahallesinin çekimi yok yayla mahallesinde ne var acaba
2024’ün çekimleri var bu arada . Biraz uğraşsan görürsünde ne gerek var . Kısaca anlatsam aklında canlanır zaten . Ortaya yol koy yolun kenarınada evleri yerleştir ama ilerledikçe azalıyor . En kenarada bir tane orman at . Bitti gitti . Özel bir yer değil yani . 3 tane de okul serp . İşte Yayla Mahallesi

Yazmamışım bu arada dün A-266’ya bindim . Tıs tıs A-266 .
Ventiline otobüs takmış . Sesten durulmuyor .

Sırf Eczaneden Evime yürümemek için 2 duraklığına bindim . Uyuşukluğumu burdan görebilirsiniz 😅 En azından kart bastırmadı abi .

Şuan 76O 2025 model Otokar A-1616'dayım. İçeriye klima suyu damlıyor. Şoför küçük küçük sürekli fren yapa yapa midemi bulandırıyor. Şuanlık berbat yolculuk. İstoç'a gidiyorum
Yeni kasada belki toparlanmalar vardır. Şu an model geçişi oluyor Otokar’da

Şuan 76O 2025 model Otokar A-1616'dayım. İçeriye klima suyu damlıyor. Şoför küçük küçük sürekli fren yapa yapa midemi bulandırıyor. Şuanlık berbat yolculuk. İstoç'a gidiyorum
Aaa Ondan önceki sefere ben bindim şoför abi aracın kokpitinden bip bip ses geliyor diye birini aradı. Bugünlük seferim Uludağ caddesinden çarşı durağına A-1616 ile geldim 13.20 seferi . İki buçuk saatte geldik avcılara . Çok kötü bir yolculuktu.

Sırasıyla:

98S -> A-1619 - 2014 Temsa Avenue LF ile Huzur caddesi -> Sefaköy Metrobüs (Arel Üniversitesi)
Metrobüs -> M4864 - Sefaköy -> Mustafa Kemalpaşa
146 -> A-1539 - 2015 BMC Procity ile Türksan -> Sefaköy
89A -> B-1736 - 2025 Otokar Kent LF ile Sefaköy -> Halkalı Park (Meydan)
76O -> A-1616 - 2025 Otokar Kent LF ile Halkalı Park (Meydan) -> İstoç 25-26. Ada
Metro -> M3+M9 - M3 ile 1 durak İkitelli Sanayiye M9 ile de Atatürk Mahallesine (Trafikten kaçmak adına)
76O -> M4557 Atatürk Mahallesi (Arenapark) -> Diş Hastanesi

98S hattı hafta sonları bakırköy yönü inanılmaz dolu oluyor. Huzur caddesinden yaklaşık 20 kişi bindik ve zor sığdık. Bu duraktan hafta sonları otobüse binmek çok sıkıntı. Sefaköy Merkez'de bomboş oluyor otobüs. Ayrıca A-1616'dan indikten sonra sol arka tarafında göçük gibi bir darbe gördüm. Hasar yemiş tamponda bozulmalar vardı

Aaa Ondan önceki sefere ben bindim şoför abi aracın kokpitinden bip bip ses geliyor diye birini aradı. Bugünlük seferim Uludağ caddesinden çarşı durağına A-1616 ile geldim 13.20 seferi . İki buçuk saatte geldik avcılara . Çok kötü bir yolculuktu.
Otokar'larda bu kokpitten gelen sesi genelde şoför yokuş çıkarken yani son devirdeyken geldiğini biliyorum

Geri
Üst Alt