89 -> A-1816
2025 Otokar arıza yapmaz diye bir şey yok. Sabahki 3 seferi iptal olmuş.
Sanayiden geçtim 2025 otokar vardı hep. B-1762 bir süredir kocasinanda duruyor 2025 Otokar89 -> A-1816
A-1504'e noldu 2 gündür çalışmıyor. Bugün arıza beyanı girilmemiş göreve gelmedi yazıyordu .
Sağlam motor arızası olabilir. Yolda kalınca dün saatler boyunca vizyon ulaşımın tamirhanesinde duruyorduA-1504'e noldu 2 gündür çalışmıyor. Bugün arıza beyanı girilmemiş göreve gelmedi yazıyordu .
Sanmıyorum dün medipol üniversitesi hastanesinin orada yolda kalmıştı. 2 saat falan bekledikten sonra sanayiye aldılar aracıYeni aracı (Conecto) hazır olmuş olabilir mi?
Bi an önce değişse iyi olacak . Son Zamanlarda çok fazla arıza yapar hale geldi . Diğer 2014 Temsa'mız A-1751'in maşallahı var bu konuda araç 7 aydır arıza yapmamışYeni aracı (Conecto) hazır olmuş olabilir mi?
Lan A-1751 demişken üzüldüm ya o değişince istanbulda bir devir daha bitecekBi an önce değişse iyi olacak . Son Zamanlarda çok fazla arıza yapar hale geldi . Diğer 2014 Temsa'mız A-1751'in maşallahı var bu konuda araç 7 aydır arıza yapmamış
A-1751 mi?Hani diyorsunuz ya İETT'nin zamanında ÖHO'dan almadığı 2 tane CNG temsa vardı biri A-1516 bunu hepiniz biliyorsunuz peki diğeri ne biliyor musunuz ?
Evet ÖHO'nun elindeki CNG'den dizele dönüşen son Temsa . Benim İçin Çok özel bir Temsadır o . Değiştiği zaman ÖHO'nun elindeki gerçek mânada "CNG Temsa " sayısı 0'a düşecekA-1751 mi?
iett neden bu temsaları almadı?Hani diyorsunuz ya İETT'nin zamanında ÖHO'dan almadığı 2 tane CNG temsa vardı biri A-1516 bunu hepiniz biliyorsunuz peki diğeri ne biliyor musunuz ?
Yetersizlikten dolayı . Bu iki aracın CNG tankı belirtilen göre öho zamanında belirli bir sebepten dolayı değişmiş . Bundan dolayı olacak ki öhonun elindeki 108 adet CNG temsa farklı bir tank , A-1516 ve A-1751 farklı bir tank kullanıyormuş . İETT'de 1516'nın ve 1751'in kullandığı CNG maddesi olmadığı için bu iki aracı almamışlar.iett neden bu temsaları almadı?
Cng kendi içinde ayrılıyormuymuş? Vay be bilmiyordumYetersizlikten dolayı . Bu iki aracın CNG tankı belirtilen göre öho zamanında belirli bir sebepten dolayı değişmiş . Bundan dolayı olacak ki öhonun elindeki 108 adet CNG temsa farklı bir tank , A-1516 ve A-1751 farklı bir tank kullanıyormuş . İETT'de 1516'nın ve 1751'in kullandığı CNG maddesi olmadığı için bu iki aracı almadılar .
Her firmanın kullandığı cng farklı . İçindeki madde emisyonları ve oranları şirketten şirkete değişiklik gösterebiliyor .Cng kendi içinde ayrılıyormuymuş? Vay be bilmiyordum
Hepsi İUAŞ'a aitti . Hatta çoğu A-19xx ve B-19xx kodu ile hizmet verdiler .Bu arada alınan 108 temsa bütün öholardan toplanma mı yoksa hepsi istanbul ulaşıma mı aitti?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.