Not: Hat 146-1.
13 durak denilen sefer sefer 3 saat sürmüş. Her durağı 15dk'da mı gitmiş?
Seferi sonlandırmayı işaretlemeyi unutmuş olabilirNot: Hat 146-1.
Ekli dosyayı görüntüle 85704
CEBECİ PERONLAR kalkışlı 21:30 seferi, ARNAVUTKÖY PERONLAR kalkışlı 20:10 seferi yapılamayacaktır.36AS'de Taşoluk Peronlara 3 durak kala bozulan B5036 yerine o an 36C için Arnavutköy Peronlarda olan B5257 verildi. Aracın Arnavutköyden Taşoluk Peronlara gitmesinden dolayı 20:00 seferi 10 dakika rötarlı kalktı. "TAŞOLUK PERONLAR durağından başlayacak 20:00 seferi 10 dk. geç hareket edecek şekilde düzenlenmiştir."
Ekli dosyayı görüntüle 85800
Ekli dosyayı görüntüle 85799
Ah be, şu eski açıklamalı halini özledim sitenin.![]()
Valla öyle. Bu olayı canlı görmesem fark etmezdim zaten. Yoksa ilahi güçlerim yok bunu hissetmek içinVallahi öyle … Şu an hiçbir amacı kalmamış gibi
B5036'damıydınız hocam ?Valla öyle. Bu olayı canlı görmesem fark etmezdim zaten. Yoksa ilahi güçlerim yok bunu hissetmek içineski halini fena özlüyorum. Şuanki hali araç değişimlerine bakmak dışında pek kullanmıyorum
Yok tanıdığım kişiler o araçtaydı. Onların aracını takip ediyordum bir baktım onlar indikten sonra araç bozulmuş. Direkt onlara yazdım 80. durakta indiler 85. durakta bozulmuş araç. 20:00 seferi iptal mi olacak diye merak ederken de yerine verilen aracı anlık gördümB5036'damıydınız hocam ?
Elektrik Arızası yada Motor Arızası.
Elektrik Arızası
Elektrik Arızası için bence Kontak dönmüyor gibi geldi yada araca güç gitmiyorElektrik Arızası
Olabilir hocamElektrik Arızası için bence Kontak dönmüyor gibi geldi yada araca güç gitmiyor
Hocam arac 3.kez yaptı bunu hep aniden güc gidiyor aracınOlabilir hocam
A-1688 bakabilirmisin hocamOlabilir hocam
Elektrik / Motor ArızasıA-1688 bakabilirmisin hocam
Normal enjektör'u sorunludur benceElektrik / Motor Arızası
Klasik 2012 BMC ArızasıNormal enjektör'u sorunludur bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.