Yani klasik bunlarda A-1683 ve A-1604'dede oldu bu hatırlıyorumKlasik 2012 BMC Arızası
Yani klasik bunlarda A-1683 ve A-1604'dede oldu bu hatırlıyorumKlasik 2012 BMC Arızası
Hala Medipol Hastanenin orada duruyor neredeyse 2 saat geçmesine rağmen
A-301 Akia yerine gelmişBugün A-375 geçici bir hat değişikliği yapıp 31Y çalışıyor. Bir an araç mı gitti sandım![]()
Bizim B-1516'nın seferide yarıda kaldı 13:10A-301 Akia yerine gelmiş
B5280'nin ise bütün seferleri iptalAtaşehir den Taksim e sarı dolmuş vardı o kalktı galiba . Bostancı Taksim var mı kimbilir
B5280'in şoförü hatalı bence kesinBizim B-1516'nın seferide yarıda kaldı 13:10
Bencede biz duraktan cıkıyoruz tam arkamıza yapışmışB5280'in şoförü hatalı bence kesin
İkisi de kalktıAtaşehir den Taksim e sarı dolmuş vardı o kalktı galiba . Bostancı Taksim var mı kimbilir
Üzüldüm gerçekten.Geçenki B-1507'ye de üzülmüştüm.Bizim B-1516'nın seferide yarıda kaldı 13:10
Evet bende üzüldüm valla Akia'lar bu aralar cok arızalanmaya ve kaza yapmaya başladıÜzüldüm gerçekten.Geçenki B-1507'ye de üzülmüştüm.
Evet birde genç şöfordu baya Körmü aq biraz geride dursa kaza olmazdıOlayın incelenip B5280'in şoförü hatalıysa ceza yemesini istiyorum açıkçası durduk yere bir sürü uğraş bir tanesi yüzünden
Cünkü asıl hasar B5280'deB-1516 çalışıyor şu an.
B5280 çalışmıyor.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.