Doğrudur. İhalelerde uzun zamandır görmüyoruz , Mercedesi bile En yüksek adetli EGO ihalesinde gördük.Türkiyedeki MAN SE traton satın aldı onu
Doğrudur. İhalelerde uzun zamandır görmüyoruz , Mercedesi bile En yüksek adetli EGO ihalesinde gördük.Türkiyedeki MAN SE traton satın aldı onu
Almanya’daki MAN’da sıkıntılar şekiyor galiba internette arattım da bir şey bulamadımDoğrudur. İhalelerde uzun zamandır görmüyoruz , Mercedesi bile En yüksek adetli EGO ihalesinde gördük.
Yanlışlıkla attım o ara hemen çektim @Rick GrimesA-1607 ile birlikte Isuzular bitti. Şimdi tek tek bunları tekrardan Isuzu Citiport konusunda paylaşmam gerek.
Ayrıca @Karatas10 o görsele neden haha attın anlamadım
Otobüslerini çek bariYarın Balıkesir’e gideceğim o yüzden foruma çok giremeyeceğim döndükten sonra bol bol fotoğraf atıcağım
Bakarız Hocam ama denizden fırsat kalırsa çekerimOtobüslerini çek bari
İyi tatillerYarın Balıkesir’e gideceğim o yüzden foruma çok giremeyeceğim döndükten sonra bol bol fotoğraf atıcağım
Sapğulun hocam teşekkürler ederimİyi tatiller
O da mercedes sayılır bizden yanihic sanmiyorum akia ultra lf 18 her an cikabilir.
İett kendi araçlarını öhoya satıyor muymuş? İlk defa duydumİETT'nin almadığı 2 CNG temsadan biriydi bu. Dizele çevrildi
Düzeltiyorum İETT'nin almadığı 2 CNG temsadan biriydi. Sonradan dizele çevrildiİett kendi araçlarını öhoya satıyor muymuş? İlk defa duydum
İULAŞ’ın CNG tesisi mi vardı çok sordum kusura bakmayınDüzeltiyorum İETT'nin almadığı 2 CNG temsadan biriydi. Sonradan dizele çevrildi
İyi ki almamış. İ.E.T.T'ye yakışmıyorDüzeltiyorum İETT'nin almadığı 2 CNG temsadan biriydi. Sonradan dizele çevrildi
O Kadar bilgim yok vallaİULAŞ’ın CNG tesisi mi vardı çok sordum kusura bakmayın
İOAŞ'ın yoktu,belediyenin vardıİULAŞ’ın CNG tesisi mi vardı çok sordum kusura bakmayın
Baraj yolunda Türkiye Petrollerinin yanında CNG dolum tesisi vardı pandemiden sonra kapandı görseli bulursam atıcamİOAŞ'ın yoktu,belediyenin vardı
Evet var. Aynı şekilde eskiden UAŞ bünyesinde çalışan TCV, MAN gibi araçların sahibi olan GİTAŞ (şu an ulaşım faaliyeti yapmıyor) firmasının da tesislerinde bulunuyordu. Yukarıda yazıldığı gibi Çobançeşme'de de UAŞ araçlarının CNG tesisi bulunuyordu. Şu an arazinin bir kısmı TUHİM bünyesinde TAHKUK istasyonu olarak, bir kısmı da hala garaj olarak kullanılıyor.İULAŞ’ın CNG tesisi mi vardı çok sordum kusura bakmayın
Aynen , İBB'nin OPET istasyonu da var ayrıca ve faal durumda.Baraj yolunda Türkiye Petrollerinin yanında CNG dolum tesisi vardı pandemiden sonra kapandı görseli bulursam atıcam
O farklı bişeydi 5dk ya atıcamAynen , İBB'nin OPET istasyonu da var ayrıca ve halen faal durumda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.