Pendik kadıköy bir klasiktir hatta onun için bir caddeye adı verilmiştie bir gün bin benceOtobüs olsa binerdim de minibüs hateriyim ben. Paşabahçe de inicem ters yönden ne gelirse binerim
Pendik kadıköy bir klasiktir hatta onun için bir caddeye adı verilmiştie bir gün bin benceOtobüs olsa binerdim de minibüs hateriyim ben. Paşabahçe de inicem ters yönden ne gelirse binerim
İçinde Karsan üretimidir yazıyor.Karsan Logosunu kullanmıyorlar bile
Teşekkürler bu arada saat duracak yazan parça Temsalardakiyle aynı sanırım
differansiyel sesi o.Motor sesi kulağınızı çonlattı mı
ultra lf 25 ten nefret mi ediliyor? Türkiyede üretilmiş en iyi arabalardan benceMillet bu otobüslerden nefret ediyor fakat Conecto’larla kıyasladığımız zaman yolcuyu daha fazla düşünerek ürettikleri belli oluyor.
A-1607 ye hem bindim hem bir sürü çektim. C-1539 sadece çektim. A-1709 ile eve döneceğim ve çekerim onu da. Hepsini akşama paylaşırım. Farklı kodlu 4-5 İsuzu çekmişimdir15BK -> A-1607, A-1709 ve C-1539
bu Isuzular için birazdan evden çıkacağım. Umarım en az birine denk gelirim
A-1607 ye hem bindim hem bir sürü çektim. C-1539 sadece çektim. A-1709 ile eve döneceğim ve çekerim onu da. Hepsini akşama paylaşırım. Farklı kodlu 4-5 İsuzu çekmişimdir
Yok küçük otobüs sevmiyorumİyice İsuzu fanatiği oldun önerim bari Novociti gibi diğer modelleri hatta küçük şehirlerün İsuzu öholarına bin Bursadads yine isuzu var bol bol denersin foto çekersin![]()
Hemen önünde bulunan resmen ısırılmış plastik tutamak dışında , yine içi mükemmel gözüken bir Isuzu dahaŞuan 15BK A-1709 Isuzundayım. Gidiş yönü doluydu ama Kadıköy yönü bomboş
Ekli dosyayı görüntüle 76565
Şoför abi affetsin Sabahtan beri dışardayım acıktım ben ısırdım (şaka)Hemen önünde bulunan resmen ısırılmış plastik tutamak dışında , yine içi mükemmel gözüken bir Isuzu daha
Şu başlıklara bakmıyorum ya , mesajı random başlığa taşır mısın @Rick Grimes
Burada yorum yapmayayım
Daha İsuzu urbana bindirecektikYok küçük otobüs sevmiyorumCitiport candır
![]()
Seni mi kırıcam senin için binerimDaha İsuzu urbana bindirecektik![]()
Abi senin bir ara favorin A-1517 bugün elektrik arıza yemiş yarın da A-1607'yi kontrol edeyim o ne yiyecekSeni mi kırıcam senin için binerim![]()
89A bölgemdeki tek Isuzu olduğu için favorim diyordum ama A-1607 gerçek favorimAbi senin bir ara favorin A-1517 bugün elektrik arıza yemiş yarın da A-1607'yi kontrol edeyim o ne yiyecek
Bizde de burada bağımlısi olduğum hatlar yok ama senin sayende bu alışkanlığı kaparım89A bölgemdeki tek Isuzu olduğu için favorim diyordum ama A-1607 gerçek favorim
Yok haşa ! Ben o seviyeye erişemem . O apayrı bir seviyeYok artık sende de Rick Grimes nazarı mı var
Kırk yılış başı A-1709 bineyim dedim arıza verip indirince üzülüyordum arkadan yine Isuzu geldiYok haşa ! Ben o seviyeye erişemem . O apayrı bir seviye![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.