Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Yok hocam bunlar soradan kapılı olması lazım
Doğru benim dediğim İveco Daily'nin çift kapılı modeliydi. Senin paylaştığın zaten Mercedes'ti

Ekran görüntüsü 2025-08-02 135714.png

4 hattına ring olmayan depar eklenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz
Gereksiz gibi gözüküyor . O araçta ring olsa daha iyi olabilirdi . Değişik bir güzergahta kullanmıyor gibi

Sadece Kadıköy İskele tarafına kadar gidiyor . E sonra o araç orda başka hatta mı çalışıyor ? Madem geri gelmiyor

4 hattına ring olmayan depar eklenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz
Zaten vardı. Önce gün içinde adliye servisi yapan bir araç 4 hattında Kadıköy - Maltepe arası servis yapıp Maltepe'de yatıyor. Ardından Kadıköy'e kadar tek servis atıyor ve oradan adliye servisi yapıp garaja dönüyor.

Konu sahibi
Normal tabelayı açıp kağıda 132M yazmak neyin kafası çözemedim.
130E de bir kaç kere kağıt görmüştüm camda normal tabelayı açmalarına rağmen. o zamanlar 1-2 tane yeni durak eklenmişti onu haber veriyordu sanırsam. 133P'nin Akfırat deparlarında bazen Akfırat diye kağıt da oluyor ÖHOlar İETT kadar müdahale edemiyorlar tabelaya galiba ne yüklenmişse onu gösteriyor çünkü İETT Akfırat deparlarında tabelada 133P Akfırat-Tuzla yazıyor. ÖHOlarda son zamanlarda görmeye başladım da gariptir sadece isuzularda oluyor o da nadiren

Konu sahibi
bu görsel değil miydi? doğru başlığa attığımı düşünmüştüm
O başlık sağda solda çektiğimiz otobüslerin arşivlerinin olduğu başlık. Konu dışına çıkıyordu ve gelecek yanıtlar adına buraya taşımaya daha doğru olacağını düşündüm

Geri
Üst Alt