Bütün wowturkey.com oturduk Gazi'de yakılan aracı araştırıyoruzYine birşey yazacaktım ama konu dağılır neyse yazmıyım arşiv demişken...
Bütün wowturkey.com oturduk Gazi'de yakılan aracı araştırıyoruzYine birşey yazacaktım ama konu dağılır neyse yazmıyım arşiv demişken...
Absürt geldi ama olmayacak şey değilÇok ütopik gelebilir dediğim şey ama , bu yanan araç olmayan başka bir aracın yerine geçip kod değiştirmiş olabilir mi ? Daha önce böyle bir şey duymadım ama .
Olabilir. Hiç İETT'Ye geçmemiş A-19xx'li veya B-xxxx li bir CNG'li temsa bile olabilir. Beyaz plaka çünkü belediye gibi durmuyorÇok ütopik gelebilir dediğim şey ama , bu yanan araç olmayan başka bir aracın yerine geçip kod değiştirmiş olabilir mi ? Daha önce böyle bir şey duymadım ama .
Valla sırf benim gereksiz merakımdanBütün wowturkey.com oturduk Gazi'de yakılan aracı araştırıyoruz
Estağfurullah, ne olacak hocam ya,yazınValla sırf benim gereksiz merakımdankusura bakmayın hep ben yazıyorum biraz da siz yazın kafanız şişmesin
393 değil benceLD 0292 bulamadım ama 0393 buldum?işe yarar mı
Hayır bu iett idi. Beyaz plaka olanları ben kaale almıyorum ordan hesap edebilirsin.Olabilir. Hiç İETT'Ye geçmemiş A-19xx'li veya B-xxxx li bir CNG'li temsa bile olabilir. Beyaz plaka çünkü belediye gibi durmuyor
Garibime gelmişti zatrn ama sorayım dedim393 değil bence
Bu arada banada merak sardı . Affedersiniz lavabodayım ve sanki kuluçkaya yatmış gibiyim . Sırf bir aracın kodunu öğrenmek için düştüğüm duruma bakValla sırf benim gereksiz merakımdankusura bakmayın hep ben yazıyorum biraz da siz yazın kafanız şişmesin
Ben yatar artık sabaha kafa ütülerizBu arada banada merak sardı . Affedersiniz lavabodayım ve sanki kuluçkaya yatmış gibiyim . Sırf bir aracın kodunu öğrenmek için düştüğüm duruma bak
Bulursa eğer gece gece anırırım Kdkqlkxlakz
Bunlar mı dünyayı ele geçirecek
Vatan meselesi
İyi günler , iyi gecelerAman ben sabaha sorarım yarın çok önemli trenim var yatmam lazım iyi günler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.