Bence şuan çalışan bir kod olamaz. O araç o kadar yanıp toparlanamaz o yüzden bulmak zor gibiBen bu otobüsün kodunu da ezbere biliyordum unutmuşum ama düşünün. T1060 lı birşey bu ya. T1080 zorlama olur
Bence şuan çalışan bir kod olamaz. O araç o kadar yanıp toparlanamaz o yüzden bulmak zor gibiBen bu otobüsün kodunu da ezbere biliyordum unutmuşum ama düşünün. T1060 lı birşey bu ya. T1080 zorlama olur
T1024 | 34LD0352 |
T1073 | 34LD0362 |
T1076 | 34LD0382 |
T1087 | 34LD0372 |
O yüzden dediğim gibi aramızdan ayrılan aktif çalışmayan ya da hiç İETT'ye geçmemiş bir İOAŞ aracı da olabilirKi bunlara benzemiyor bile
Bu arada cidden farklı bir kelime bile yok aynı görsel aynı kelimelerMükemmel basınımız sayesinde haberlerine aracın plakasını eklemeyip her haber sitesi birbirinden copy paste haber yapmasa ulaşabilirdik maalesef
Evet Birnevi Senaryo arkadaşımız attığı görseli google'a yükledim ve çıkan tüm haberlere baktım. Kelimesine kadar aynı haberler. Ekstra eklenmiş bir kelime dahi yokBu arada cidden farklı bir kelime bile yok aynı görsel aynı kelimeler
Kodu nedirBu "yakma" olayları aslında sadece İstanbul'a özel değil, @Birnevi Senaryo kızabilir, bilmediğimden ama, Gazi'de böyle holiganımsı, (ayıptır söylemesi) çirkef insanlar varsa bu yakma olayları illa ki T1064 olmasa başka araçta olacaktır, konufan ıraklaşılacak ama Gediz'de yakılan Temsa'ların haddi hesabı yoktu,
Neyin?Kodu nedir
Temsa hani T1064 demişsin ya yani T1064 müydü acabaNeyin?
Sağlık olsun ya. Normalde kafama taktığım şeyi bulurum ama kaynaklar çok eski ve piksel piksel görüntüler üzüldüm bulamadığıma yapacak bir şey yokKodu nedir
Şaka gibi ya bildiğim şeyi unuttum. İşte arşivin önemi.
Arşiv hayat kurtarır,Kodu nedir
Şaka gibi ya bildiğim şeyi unuttum. İşte arşivin önemi.
1064'e de benziyorTemsa hani T1064 demişsin ya yani T1064 müydü acaba
Yazabilirsin. En başta belirtim sadece bu konuda, konudan konuya atlayabilirsiniz. Tamamen özgür kafa dağıtmalık başlık burası o yüzden açtım. Bir anda her şeye dönebilirsiniz yani bu konuya özelYine birşey yazacaktım ama konu dağılır neyse yazmıyım arşiv demişken...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.