Yok genelde 3 harf+2 basamaklı sayı olarak gidiyorArkadaşlar bir konuyu merak ettim: İstanbul'daki taksi plakalarının bir standartı yok mu? Taksi beklerken geçen tüm taksilerde sadece il kodu olan 34 aynıydı?
Yok genelde 3 harf+2 basamaklı sayı olarak gidiyorArkadaşlar bir konuyu merak ettim: İstanbul'daki taksi plakalarının bir standartı yok mu? Taksi beklerken geçen tüm taksilerde sadece il kodu olan 34 aynıydı?
Taksilerle hiç bilmem ilgimde yok ama sanki ortak olan tek kısımları 34 Txx XXXX kısmı. T'de taksiden geliyor olması lazım 34 M minibüs olması gibi. xx ile yazdığım yerler random değişkenlik gösterirArkadaşlar bir konuyu merak ettim: İstanbul'daki taksi plakalarının bir standartı yok mu? Taksi beklerken geçen tüm taksilerde sadece il kodu olan 34 aynıydı?
TeşekkürlerYok genelde 3 harf+2 basamaklı sayı olarak gidiyor
Snki t ile başlamayan taksi plakaları Görmüştüm benTaksilerle hiç bilmem ilgimde yok ama sanki ortak olan tek kısımları 34 Txx XXXX kısmı. T'de taksiden geliyor olması lazım 34 M minibüs olması gibi. xx ile yazdığım yerler random değişkenlik gösterir
Olabilir doğrudur dediğim gibi taksileri hiç sevmem. Çok acil hastane işlerim haricinde kullanmıyorumSnki t ile başlamayan taksi plakaları Görmüştüm ben
Bence çok önce bile gelmesi gereken uygulama. Düzgün bir şekilde uygulanabilirse muazzam fikir. Tek soru işaretim var İstanbul'un engebeli yolları ne kadar izin verecek bu projeyeİBB Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Pelin Alpköjin'in açıkladığı otobüs öncelikli yol hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum?
Evet varSnki t ile başlamayan taksi plakaları Görmüştüm ben
Benim açıklamadan anladığım metrobüs hattı gibi kendine ait bir yolda gidecek. Ben mi yanlış anladım?Bence çok önce bile gelmesi gereken uygulama. Düzgün bir şekilde uygulanabilirse muazzam fikir. Tek soru işaretim var İstanbul'un engebeli yolları ne kadar izin verecek bu projeye
Paylaşılan görsel bu şekildeBenim açıklamadan anladığım metrobüs hattı gibi kendine ait bir yolda gidecek. Ben mi yanlış anladım?
Özür dilerim ben açıklamayı okumuştum başka yerden. Ozaman İngiltere'de olan sistemi getirecekler gibi.
İlk başta havaist durağından kalkıyordu sonra Mecidiyeköye uzatıldıHasdal’da otobüsler son durak mı yapıyorlarmış?
O Olaydaki T1064 ise ve o yangından sonra toparlayabildiyseler helal olsun ciddenT1064 yanmış sonra da tamir mi edilmiş gerçekten
Hiç sanmam çünkü çok kötü yanmıştı.T1064 yanmış sonra da tamir mi edilmiş gerçekten
İETT böyle değişik bir kurum . Bazen beklenmeyeni başarıyor . Bazen de bekleneni başaramıyor. İlginçO Olaydaki T1064 ise ve o yangından sonra toparlayabildiyseler helal olsun cidden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.