Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Rick Grimes

Moderatör
Yarbay
Konu sahibi
Arkadaşlar burada İstanbul ulaşımına dair herhangi bir konuda veya konudan konuya atlayarak konuşabilirsiniz. Yeterki diğer konular çorba olmasın. Burası tamamen freedom alan. Aklına fikir gelen biri bile yazabilir

Ben şimdi tam anlamadım fotoğrafları hangi başlığa yükleyeceğim, kafam biraz karışık.
Yok doğru yere yüklemişsin ben isimleri karıştırmışım :D bir şey yapma moderatörler mesajımı silsin diye kendi mesajımı raporladım

Son düzenleme:
Valla bende görünce çok sevindim. Sonunda 89A da İsuzu var. Umarım en kısa sürede işlemleri tamamlayıp başlar seferine. Bugün zaten görev verilmemiş. Fotoğraf çekicektim ama çalışanlar falan vardı rahatsız olmasınlar diye çekmedim
Baya iyi A-1511 Otokar A-1517 Isuzu şaşırtıcı

Ben mesajı attığımda ordaydı çıktıysa da bilemem
Hocam fotoğraf olsaydı model yılını da ogrenirdik ama çalışanlar varmış o yüzden siz doğru olanı yapmışsınız yine de teşekkürler ve 89A da Isuzu görmek gerçekten çok garip olacak

Konu sahibi
Bana cok yakın orası navigasyonsuz gidebilirim.B-235'e cok binme şansım oldu oda harika Cemevinin oradamı yakaladın
Haritalar nereye götürdü tam hatırlamıyorum ama Kocasinan ilkokulu gibi bir şeydi yenibosna metroya çıktım onla

Konu sahibi
Hocam fotoğraf olsaydı model yılını da ogrenirdik ama çalışanlar varmış o yüzden siz doğru olanı yapmışsınız yine de teşekkürler ve 89A da Isuzu görmek gerçekten çok garip olacak
A-1800 binmek istediğin araç olduğu ve haberi doğrulamak onun için oraya kadar gittim. Yolum baya uzadı ama değdi gibi onu bile kanıt olsun diye uzaktan gizlice çektim yürürken iyi denk geldi A-1517 ustalar başındaydı

Geri
Üst Alt