İlk defa görevli tabelalı akia methbüs gördüm
Bir youtuber Solo Karsan'ın ve metrobüste Capacity'nin üstüne çıkıp yolculuk yapmıştı.Solo Karsan'ın en arkasına çıkıp yolculuk yapan bir genç
Merak ettim. Hangi hat acaba? H-6 galiba.
O1264 336H'de ama?O1264 de 36V'ye gelmiyor. HT5'te kaldı.
HT5'de idi baya bir gün sonra gitti.O1265 geldi.O1264 336H'de ama?
48K Kemerburgaz-Ağaçlı otoban ve orman içinden geçen keyifli bir hat bu Aras bugün hatta çalışına araçların bir tanesinden fotoğraf çekebilirimO1264 de 36V'ye gelmiyor. HT5'te kaldı.
Sultangazi garajının çalışma yerleri ufaktan değişti savaş petrol kendi hatlarına geçinceHT5'de idi baya bir gün sonra gitti.O1265 geldi.
Gömüldü orada herhalde, çünkü artık çalışmıyor yacanısı kabristana gitmek istemiş (D-100)
Umarım gerçekleşir.İ.E.T.T üç yıl arka arkaya 650 şer otobüs almayı planlıyormuş.
En az 400’ü sultangazi garajına gidecek gazidekiler otokardan bıkmış (!)İ.E.T.T üç yıl arka arkaya 650 şer otobüs almayı planlıyormuş.
Bunu da iptal edebilirler derdim ama zor 650 adet otobüsİ.E.T.T üç yıl arka arkaya 650 şer otobüs almayı planlıyormuş. Dakika 39.15
O zaman lafın gelişi dersem yokmuşuz olur2029 yılında 1950 araç filoya katılmış olacak.
Sayı bu kadar yüksek olacaksa eğer. Körüklüler Conecto hariç full yenilenebilir. İçinde solo ihalesi de vardır illakiKarsan'lar bile gidebilir.
Eğer bu söylem gerçekleşir ise, muhtemelen markalarla toplu alım anlaşması yapılır.Bunu da iptal edebilirler derdim ama zor 650 adet otobüs
2016 öncesi tüm arabalar atılır umarım ya...İ.E.T.T üç yıl arka arkaya 650 şer otobüs almayı planlıyormuş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.