Şoför kabininde kablosuz şarj yeri de var! Bir de Mercedes marka. Bence alınır.
Şoför kabininde kablosuz şarj yeri de var! Bir de Mercedes marka. Bence alınır.
Mercedes satış pazarlamada şoförler üzerinden yürümeye başlamış.Güzel strateji.Şoför kabininde kablosuz şarj yeri de var! Bir de Mercedes marka. Bence alınır.![]()
Bu ülkede at a mercedes logosu taksak satar , normal yaniŞoför kabininde kablosuz şarj yeri de var! Bir de Mercedes marka. Bence alınır.![]()
Bu adamlar işi biliyor
HT11'in son durağına cok yakınım.Ekli dosyayı görüntüle 101795
Stajla birlikte okul hayatım bittiği için artık bu hattı sık kullanamıyorum. Bindiğimde araçta yeni araç kokusu halen hissediliyordu ve bu koku beni mest etti. Benim için top tier bir hat.
HT11 -> A3129
5 Aralık 2024
Kapı kodu neTıpkapı-Zeytinburnu’nun orada bir tane 93T görevli araçla başka bir otobüs kaza yapmış
hatırlamıyorum ama 93T sanırım mercedestiKapı kodu ne
iuaş'tan aklıma A-1606 ve A-1713 geliyor ama onlarda 72T'dehatırlamıyorum ama 93T sanırım mercedesti
Orası öyle ama keşke bir tane yerli Mercedes'imiz olsa da bizde kendi markamızla övünsek. Mercedes-Benz övülmeyecek gibi değil Ambulansından makam aracına otobüs minibüs günlük otomobil her sektörde kendini ispatlamış markaBu ülkede at a mercedes logosu taksak satar , normal yani![]()
Türk markalardan bence en iyisi BMC diyebilirimOrası öyle ama keşke bir tane yerli Mercedes'imiz olsa da bizde kendi markamızla övünsek. Mercedes-Benz övülmeyecek gibi değil Ambulansından makam aracına otobüs minibüs günlük otomobil her sektörde kendini ispatlamış marka
Elle tutulur zaten BMC ile Otokar var. Ben Otokar'ı bir tık daha başarılı buluyorumTürk markalardan bence en iyisi BMC diyebilirim
Hızlı geçtim maalesef.iuaş'tan aklıma A-1606 ve A-1713 geliyor ama onlarda 72T'de
Tırları ve otobüsleri türkiyede üretiliyorOrası öyle ama keşke bir tane yerli Mercedes'imiz olsa da bizde kendi markamızla övünsek. Mercedes-Benz övülmeyecek gibi değil Ambulansından makam aracına otobüs minibüs günlük otomobil her sektörde kendini ispatlamış marka
siyasi bağlantılarından ötürü katılmıyorumTürk markalardan bence en iyisi BMC diyebilirim
Yani Otokar ve BMC dışındakiler cöp gibi birşey(TEMSA,AKIA,TEZELLER)Elle tutulur zaten BMC ile Otokar var. Ben Otokar'ı bir tık daha başarılı buluyorum
Bence Anadolu Isuzu bile katlar diye düşünüyorumHızlı geçtim maalesef.
Tırları ve otobüsleri türkiyede üretiliyor
siyasi bağlantılarından ötürü katılmıyorum
ÖHO'dur büyük ihtimal.hatırlamıyorum ama 93T sanırım mercedesti
Çöp demeyelim de biraz daha kötü diyelim. Zaten İsuzu yarısı Türk sayılmaz, Güleryüz var otobüs dışı üretim yapıyorlar mı bilmiyorum. Çok fazla seçenek kalmıyor zatenYani Otokar ve BMC dışındakiler cöp gibi birşey
Yani kötüler Güleryüz ve Isuzu(türk markası sayılmaz zaten) dışında ben öhöda calışşam BMC veya Güleryüz yönelirdimÇöp demeyelim de biraz daha kötü diyelim. Zaten İsuzu yarısı Türk sayılmaz, Güleryüz var otobüs dışı üretim yapıyorlar mı bilmiyorum. Çok fazla seçenek kalmıyor zaten
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.