Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Boyle bi butce ayrılmıs 2026 icin :unsure:
m2 sefakoy uzatması mı?
M1 unkapına mı uzayacak?
Yoksa unkapanı-yenikapanı arası 1 km yaya tunelı mı:ROFLMAO:
1766515712781.png

@Rick Grimes
@oguz
@hat.76o
ve diger dostlar yorumunuzu/tahmininizi beklıyorum bu sırrı acıga cıkaralım nedır bu insaat?
İkisi de ne kadar yararlı olabilirler diye düşünüyorum. M2 Sefaköy uzatması mantıklı ama M1 Unkapanı uzatması bana saçma geldi . Zaten Yenikapı ve Unkapanı arasını yürüyerek bile rahat gitmiş biri olarak M1 gözümde yok şuanlık :)

Bugün ikitellide değişen bir otokar biliyonuz mu ?
1000033937.jpg

Zeytinburnu'nda gördüm genelde bu tabela araç değiştikten sonra açılıyor . Tam okuyamasamda c gibi okudum kodu

Arkadaşlar İETT'nin sitesinde M8 metrosunun güzergahında çalışan M8/Metro adlı bir otobüs hattı var. Her iki yönde de seferler 21:00'da başlıyor 00:00'da bitiyor. Neden böyle bir hat var? M8 metrosunun yoğunluğunu almak için mi?

Konu sahibi
Arkadaşlar İETT'nin sitesinde M8 metrosunun güzergahında çalışan M8/Metro adlı bir otobüs hattı var. Her iki yönde de seferler 21:00'da başlıyor 00:00'da bitiyor. Neden böyle bir hat var? M8 metrosunun yoğunluğunu almak için mi?
M8 Bostancı-Parseller Metro Hattımızda yapılması zorunlu testler nedeniyle seferler, 15-30 Aralık tarihleri arasında 06.00–21.00 saatleri arasında yapılacaktır.

İlgili tarihlerde son sefer saati ile birlikte hat güzergahında İETT otobüsleri hizmet verecektir.

Ekran görüntüsü 2025-12-24 204636.png

M8 Bostancı-Parseller Metro Hattımızda yapılması zorunlu testler nedeniyle seferler, 15-30 Aralık tarihleri arasında 06.00–21.00 saatleri arasında yapılacaktır.

İlgili tarihlerde son sefer saati ile birlikte hat güzergahında İETT otobüsleri hizmet verecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 98056

Teşekkür ederim hocam. Bilmiyordum bunu.

Geri