Evet. Bakıyordum. Araç İETT de düzgün çalışmıyor (unstable). Yani biraz zorlandım bakarken. Otobüs34'den baktım.
Ooo bende A-1563'e bakıyordum devamlı kültür üniversitesinin oradaydınız biz İncirlideyken.Pazartesi-Salı B-1507(98B)'deyim haberin olsun.Evet. Bakıyordum. Araç İETT de düzgün çalışmıyor (unstable). Yani biraz zorlandım bakarken. Otobüs34'den baktım.
Oh iyi yapıyorsun. DinlenHafta sonu, bugün büyük ihtimalle evde geçireceğim.
aracın. numarasını aldıysanız şikayet edebilirsinizDünden beri keyfim kaçtı bir daha fotoğraf çekmek istemiyorum emeklerime yazık bir şöför geliyor küfürlü bir şekirde çekemesin a.. k.. çocuğu diyor bir de bir tane daha rastladım sen tam bir o.. çocuğusun p....vnk misin sen diyor ya yazık bu ülkeye defolup gitsinler cennet gibi ülkemizden yazık valla yazık
Gerçekten fotoğraf makineyle de çekmiyceğim
Alsam ne olucak hocam sinirlerim tepemde ağlama krizi yaşadım yaaracın. numarasını aldıysanız şikayet edebilirsiniz
Pazartesi beni A-164(73) ve B-1507(98B) cağırıyor hangisine gitsem diye kara kara düşünüyorum sen olsan napardın yerimdeHafta sonu, bugün büyük ihtimalle evde geçireceğim.
keşke yanınızda olabilseydim. bence yaptırım vs uygulanabilir şöföre bu durumdaAlsam ne olucak hocam sinirlerim tepemde ağlama krizi yaşadım ya
İstanbul'da artık araba ile arka sokağa gitmek bile zulüm oldu.Chatgpt'ye göre trafik yoğunluğu en çok olan buyuksehirler:
1- İstanbul
2-Ankara
3-İzmir
4-Tekirdag
5-Bursa
6-Kocaeli
Evet Kocaeli de trafik konusunda kotuymus... Ki nüfusu İstanbul'a göre çok çok az...
İnsaattaki 2 metro hattı ile biraz rahatlar
ÖHO olduğunu tahmin ediyorum, İETT şoförleri biraz daha anlayışlı.Dünden beri keyfim kaçtı bir daha fotoğraf çekmek istemiyorum emeklerime yazık bir şöför geliyor küfürlü bir şekirde çekemesin a.. k.. çocuğu diyor bir de bir tane daha rastladım sen tam bir o.. çocuğusun p....vnk misin sen diyor ya yazık bu ülkeye defolup gitsinler cennet gibi ülkemizden yazık valla yazık
Gerçekten fotoğraf makineyle de çekmiyceğim
Sanki daha lüks araçlar alınınca çok şey değişecek, hepsi aynı bozuk yoldan gidiyor sonuçta.Ben anlamıyorum neden vasıfsız insanlar böyle davranıyor en sonunda bunları görüp daha da kötüler gelcek en sonunda
Metroyla 10 dk ya gittiğin yolu arabayla 40 dk'ya gidiyorsun...İstanbul'da artık araba ile arka sokağa gitmek bile zulüm oldu.
M2 cok uzun bi hat hocam Sarıyere de uzayınca baya baya uzun olur.M2 hattı ne zaman Sarıyer’e uzatılacak ve sefaköye diğer tüm hatlar uzatılıyor bir m2 kaldı m6yıda ortabayır Gültepe Yahya Kemal kâğıthaneye kadar uzatsalar çok iyi olur
Bazı yerlerde toplu taşıma çok ilkel. Örneğin Kayışdağı-Dudullu tarafı. O bölgelere araba ile gitmek daha mantıklı oluyor.Metroyla 10 dk ya gittiğin yolu arabayla 40 dk'ya gidiyorsun...
Özellikle Avrupa yakası Kuzey Marmara otoyolu hariç tamamen trafikli...
M20 + M7 + M1b hatları/uzatmaları açılırsa Avrupa yakası trafiği azalicaktir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.