Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

97'ler niye bizim caddeden gidiyor acaba?
Ekran Alıntısı.PNG

Dünden beri keyfim kaçtı bir daha fotoğraf çekmek istemiyorum emeklerime yazık bir şöför geliyor küfürlü bir şekirde çekemesin a.. k.. çocuğu diyor bir de bir tane daha rastladım sen tam bir o.. çocuğusun p....vnk misin sen diyor ya yazık bu ülkeye defolup gitsinler cennet gibi ülkemizden yazık valla yazık

Gerçekten fotoğraf makineyle de çekmiyceğim

Dünden beri keyfim kaçtı bir daha fotoğraf çekmek istemiyorum emeklerime yazık bir şöför geliyor küfürlü bir şekirde çekemesin a.. k.. çocuğu diyor bir de bir tane daha rastladım sen tam bir o.. çocuğusun p....vnk misin sen diyor ya yazık bu ülkeye defolup gitsinler cennet gibi ülkemizden yazık valla yazık

aracın. numarasını aldıysanız şikayet edebilirsiniz

Chatgpt'ye göre trafik yoğunluğu en çok olan buyuksehirler:

1- İstanbul
2-Ankara
3-İzmir
4-Tekirdag
5-Bursa
6-Kocaeli

Evet Kocaeli de trafik konusunda kotuymus... Ki nüfusu İstanbul'a göre çok çok az...
İnsaattaki 2 metro hattı ile biraz rahatlar
İstanbul'da artık araba ile arka sokağa gitmek bile zulüm oldu.

ÖHO olduğunu tahmin ediyorum, İETT şoförleri biraz daha anlayışlı.

Üzücü bir olay olmuş. Aracı şikayet edeceğiz gibi bir algıları var sanırsam, şikayet etsek fotoğraf makinesiyle gelmeyiz yani.

M2 hattı ne zaman Sarıyer’e uzatılacak ve sefaköye diğer tüm hatlar uzatılıyor bir m2 kaldı m6yıda ortabayır Gültepe Yahya Kemal kâğıthaneye kadar uzatsalar çok iyi olur

Metroyla 10 dk ya gittiğin yolu arabayla 40 dk'ya gidiyorsun...
Özellikle Avrupa yakası Kuzey Marmara otoyolu hariç tamamen trafikli...

M20 + M7 + M1b hatları/uzatmaları açılırsa Avrupa yakası trafiği azalicaktir
Bazı yerlerde toplu taşıma çok ilkel. Örneğin Kayışdağı-Dudullu tarafı. O bölgelere araba ile gitmek daha mantıklı oluyor.

Geri