Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Anlamadigim bu ilçe belediyesi araçları pazar yeri, belediye vs tarzı yerlere giden servis araçları değil mi?

İETT bize araç vermiyor ne demek aga nasıl bı istek bu???

Bombos popülist soylemler
Sanırım demek istediği şey bölgenin ihtiyacı olan yerlere hat açmayınca otobüs yollamayınca kendisi de otobüs satın alıp ücretsiz yapmış. Güneş Pilleri sayesinde bedava yakıt ve Çevre dostu olduğu içinde AB'den aldıkları parayla her yıl bir otobüs ücretsiz satın alınmış oluyormuş sanırım

Sanırım demek istediği şey bölgenin ihtiyacı olan yerlere hat açmayınca otobüs yollamayınca kendisi de otobüs satın alıp ücretsiz yapmış.
Yani bilmiyorum ilçe belediyesinin bu hatları normal İETT hatları gibi 40-50 duraktan geçmeyip halk Pazarı ring otobüsü ise dediği şey saçma oluyor.

İett neden bı ilcedeki pazara ring araç versin ki? Normal hatlar var zaten...

Başakşehir belediyesi de 10 yıldır Başak Pazar'a ring sefer yapıyor ama boyle bi sitemi olmadi ilk gunden beri(ki İBB 2 farkli partideydi bu dönemde)🤔

Konu sahibi
Pazar aracı için İETT'den ring araç istemiyor sanırım.

Pazarın olduğu bölgeden araç geçsin kalkış ve varış durağı önemsiz bir şekilde. Millet pazar için kullansın yeter. Böyle olmayınca da kendisi hat açamayacağı için pazar ring servisi yapmıştır

Yani bilmiyorum ilçe belediyesinin bu hatları normal İETT hatları gibi 40-50 duraktan geçmeyip halk Pazarı ring otobüsü ise dediği şey saçma oluyor.

Başakşehir belediyesi de 10 yıldır Başak Pazar'a ring sefer yapıyor ama boyle bi sitemi olmadi ilk gunden beri(ki İBB 2 farkli partideydi bu dönemde)🤔
sanırım iett'nin halk pazarına ulaşıma yardımcı olmadığından yakınıldığından böyle yapılmış, ki hiç uğramasam da bölgede 2 farklı peronun bulunuşu (ve iett'nin halkın bu iki peronu karıştırmaması adına bir harekette bulunmaması) ve arnavutköy içi ulaşımın yeşil minibüslerle idare edilmesi bende iett'nin yeterli olduğuna dair şüphe uyandırıyor

Millet pazar için kullansın yeter. Böyle olmayınca da kendisi hat açamayacağı için pazar ring servisi yapmıştır
arnavutköy içi ulaşımın yeşil minibüslerle idare edilmesi bende iett'nin yeterli olduğuna dair şüphe uyandırıyor
Şuan size hak verdim. İett suclu gibi duruyor. Başakşehir ve Arnavutköy halkina iyi hizmet gelmiyor.

Umarım Kayaşehir garajı açıldığında daha cok hat açılır o bölgeye.
Ayrıca minibüslere iett karti ile binme sistemi resmilesir...

Bu belediye baskani ve İmamoğlu. T4 hattinin Arnavutköye ulasmasi için gorusmuslerdi o uzatmada iyi gelir oraya🙏🤝

Son düzenleme:
Şuan size hak verdim. İett suclu gibi duruyor. Başakşehir ve Arnavutköy halkina iyi hizmet gelmiyor.

Umarım Kayaşehir garajı açıldığında daha cok hat açılır o bölgeye.
Ayrıca minibüslere iett karti ile binme sistemi resmilesir...

Bu belediye baskani ve İmamoğlu. T4 hattinin Arnavutköye ulasmasi için gorusmuslerdi o uzatmada iyi gelir oraya🙏🤝
T4 mümkünse daha uzamasın. En azından tamemen bir LRT’ye dönüşene kadar

Konu sahibi
İETT otobüsü aldı, mahalleliyi peşine taktı! Akşam olunca ışıklar açılıyor, müzik başlıyor

Antalya’da mobilyacı Rıza Canbulat, karavana dönüştürmek için aldığı eski İETT otobüsüyle (Özel Halk Otobüsü) akşamları ailesi, komşuları, akrabaları ve arkadaşlarını gezdiriyor.

Akşam ışıkları ve müziği açılan sarı otobüs; Antalya sokaklarında tur atarken, yolda otostop çeken öğrenciler de araca alınıyor. Otobüs kısa sürede mahalle için keyifli bir akşam etkinliğine dönüştü.

Hayallerimi yaşıyor abi. Mercedes-Benz Conecto seçmiş. Mükemmel bir tercih

İETT otobüsü aldı, mahalleliyi peşine taktı! Akşam olunca ışıklar açılıyor, müzik başlıyor

Antalya’da mobilyacı Rıza Canbulat, karavana dönüştürmek için aldığı eski İETT otobüsüyle (Özel Halk Otobüsü) akşamları ailesi, komşuları, akrabaları ve arkadaşlarını gezdiriyor.

Akşam ışıkları ve müziği açılan sarı otobüs; Antalya sokaklarında tur atarken, yolda otostop çeken öğrenciler de araca alınıyor. Otobüs kısa sürede mahalle için keyifli bir akşam etkinliğine dönüştü.

Hat hangi güzergahları kullanıyor? Bende yolcu olarak deneyimlemek isterim ☺😄

B-1703'ün eski aracı olur kendisi

Ezbere davranmak değil . Belli bir yere torpil yapılıyor . Nereye yapıldığını söylersem eğer , biri ( her ne kadar üye olmasada ) ekran başında sinir krizi geçiriyor . O yüzden susuyorum . Ve sadece şunu demek istiyorum .

36V-1 gibi 38H’den kat kat kısa olan bir depar hattın bile , 36S 36CB ve 38H üçlüsünden daha fazla yolcusu var . ( En boş saatinde bile ) Bu üçlünün saat 9’dan sonra yolcusu olmuyor . Bir de okul çıkışı “mecburen” oluyor

. Ki yine bu hatları beklemiyor öğrenciler . Aşağıya ana caddeye inip Cebeci ve Yunus Emre araçlarını bekliyorlar .

36CB’yi sözde bozuk yoldan Gazi’nin içine soktular . Milyon kere dedim , yine diyorum; Sırf Gazi denilen yerden daha fazla hat geçsin diye bozuk diye gösterilen yoldan daha kötü bir yola otobüs sokuyorlar .

Hala böyle devam ediyor . Millet bahçesi açılalı çok oldu ama hala böyle neden ? Nedenini yukarıda yazdım .

38H’nin seferini azaltmayı bırak , komple yok olması gerekiyor . Aynısı 36S içinde geçerli .
Başka hatlara dağıt bu araçları .

Mesela 36TC’ye OAŞ aracı eklemek yerine , bu hatta eklediğiniz aracı verebilirdiniz . 36TC’nin boş saati yok mesela . Bölgenin en kalabalık 5. Hattı

Geri