Akialar bence güzel arac 2015 sonrası ama önceside gene kötü değil.
Ben anlamıyorum neden vasıfsız insanlar böyle davranıyor en sonunda bunları görüp daha da kötüler gelcek en sonundaHer dediğinizde haklısınız, İstanbul dışına çıkmamak için sildim konu dışı mesajlarımızı. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
biri fotoğraf arşivi diğeri sohbet/bilgi olarak hayatına devam edebilirlerBu iki başlık birleştirilebilir mi?
Yapımına 1992 yılında başlanan ve Yenikapı ile Hacıosman arasında hizmet veren hattın ilk etabı, 16 Eylül 2000 tarihinde hizmete girmiştir. Günlük, ortalama 500.000 yolcuya hizmet veren hatta, Sanayi Mahallesi İstasyonu’ndan Seyrantepe Mekik İşletmesi’ne aktarma yapılmaktadır.
![]()
Hizmete Açılış Tarihleri
- Temel Atma: 19.08.1992
- Taksim - Şişli Tünellerinin Birleşmesi: 12.06.1994
- Şişli - 4. Levent Tünellerinin Birleşmesi: 8.07.1994
- Taksim - Şişli ve 4. Levent Tünellerinin Birleşmesi: 30.04.1995
- Araçların Tünele İndirilmesi: 11.01.1999
- Deneme...
- wowturkey.NET
- Cevaplar: 42
- Forum: İstanbul Ulaşım
BirleştirdimBu iki başlık birleştirilebilir mi?
Yapımına 1992 yılında başlanan ve Yenikapı ile Hacıosman arasında hizmet veren hattın ilk etabı, 16 Eylül 2000 tarihinde hizmete girmiştir. Günlük, ortalama 500.000 yolcuya hizmet veren hatta, Sanayi Mahallesi İstasyonu’ndan Seyrantepe Mekik İşletmesi’ne aktarma yapılmaktadır.
![]()
Hizmete Açılış Tarihleri
- Temel Atma: 19.08.1992
- Taksim - Şişli Tünellerinin Birleşmesi: 12.06.1994
- Şişli - 4. Levent Tünellerinin Birleşmesi: 8.07.1994
- Taksim - Şişli ve 4. Levent Tünellerinin Birleşmesi: 30.04.1995
- Araçların Tünele İndirilmesi: 11.01.1999
- Deneme...
- wowturkey.NET
- Cevaplar: 42
- Forum: İstanbul Ulaşım
Doğru
Daha kötüsü gelmiyor Allah’a şükür . Sadece kendisi geliyor . Bıkmadı kayıt olup olup , ban yemekten .Ben anlamıyorum neden vasıfsız insanlar böyle davranıyor en sonunda bunları görüp daha da kötüler gelcek en sonunda
Haklısınız hocamDaha kötüsü gelmiyor Allah’a şükür . Sadece kendisi geliyor . Bıkmadı kayıt olup olup , ban yemekten .
Moderatörlerin siteyi geriye düşürdüğünü beyan etmiş birde .
Klasik Akia haterı . Bunlardan daha kaldıysa , hepsinin sonu bunun gibi olacak bence![]()
Evet olabilir yeni aracı daha şimdi geçti normalde işlenmişti ama 2012 BMC'yi garaja cektiler bugünAraç İkitelli Garajı'nda şu an. Büyük ihtimalle yeni aracı ile işler çıkmıştır.
Sıradaki deplese yicek arac A-1658Araç İkitelli Garajı'nda şu an. Büyük ihtimalle yeni aracı ile işler çıkmıştır.
36V’yi ben önceden gördünüz sanıyordum. Alibeyköy’e gitmek benim için (50Z için olmadıkça) can sıkıcı oluyorCebeci ve Sultangazi ziyareti yapmak istedim. Pek eğlenceli değildi ama olsun
79Y -> B5373 ile Huzur Caddesi - Kayaşehir arası
79C -> B5095 ile Kayaşehir - Cebeci Peronlar arası
TM15 -> B-1719 - 2021 Model BMC Procity TR ile Cebeci Peronlar - Kavaklar arası
TM9 -> A3141 ile Kavaklar - Veysel Karani Camii arası. (Araç kesinlikle gömüldüğü kadar kötü değilmiş. Akiayı beğendim)
M7 ile Veysel Karani - Mecidiyeköy arası
Metrobüs ile Mecidiyeköy - Sefaköy arası
89A -> C-1618 - 2017 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF ile Sefaköy - Söğütlüçeşme Köprüsü arası seyahat ettim
Ayrıca canlı gözlerle sitenin meşhur attı olan 36V tabelası görmek güzel geldi. Binmedim ama 2 Tane İETT (Akia ve Otokar 36V'si), Bir tane de A-271 Akia Ultra LF12 36V-1 gördüm. Mutluyum.
Yarınki hedefim inşallah Alibeyköy Aktarma Merkezi Olacak
Aslında Belki A-1875 A-1877 ve A-1878'i (TM15) çekebilirim diyordum da Cebeci Peronlarını bu kadar gereksiz büyük olduğunu bilmiyordum. Orada açı yakalanmaz. Belki Alibeyköyde yakalarım diye şansımı orada deneyeceğim.36V’yi ben önceden gördünüz sanıyordum. Alibeyköy’e gitmek benim için (50Z için olmadıkça) can sıkıcı oluyor
Açı her zaman yakalanabilir önemli olan hangi açıyı yakalamak istediğinizAslında Belki A-1875 A-1877 ve A-1878'i (TM15) çekebilirim diyordum da Cebeci Peronlarını bu kadar gereksiz büyük olduğunu bilmiyordum. Orada açı yakalanmaz. Belki Alibeyköyde yakalarım diye şansımı orada deneyeceğim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.