Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Her dediğinizde haklısınız, İstanbul dışına çıkmamak için sildim konu dışı mesajlarımızı. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
Ben anlamıyorum neden vasıfsız insanlar böyle davranıyor en sonunda bunları görüp daha da kötüler gelcek en sonunda

Bu iki başlık birleştirilebilir mi?

biri fotoğraf arşivi diğeri sohbet/bilgi olarak hayatına devam edebilirler

Konu sahibi

Birleştirdim

Ben anlamıyorum neden vasıfsız insanlar böyle davranıyor en sonunda bunları görüp daha da kötüler gelcek en sonunda
Daha kötüsü gelmiyor Allah’a şükür . Sadece kendisi geliyor . Bıkmadı kayıt olup olup , ban yemekten .
Moderatörlerin siteyi geriye düşürdüğünü beyan etmiş birde .

Klasik Akia haterı . Bunlardan daha kaldıysa , hepsinin sonu bunun gibi olacak bence 🙄

Daha kötüsü gelmiyor Allah’a şükür . Sadece kendisi geliyor . Bıkmadı kayıt olup olup , ban yemekten .
Moderatörlerin siteyi geriye düşürdüğünü beyan etmiş birde .

Klasik Akia haterı . Bunlardan daha kaldıysa , hepsinin sonu bunun gibi olacak bence 🙄
Haklısınız hocam
Neyse yeni bmcler geliyor doğru mu 1 ocakta

Cebeci ve Sultangazi ziyareti yapmak istedim. Pek eğlenceli değildi ama olsun

79Y -> B5373 ile Huzur Caddesi - Kayaşehir arası
79C -> B5095 ile Kayaşehir - Cebeci Peronlar arası
TM15 -> B-1719 - 2021 Model BMC Procity TR ile Cebeci Peronlar - Kavaklar arası
TM9 -> A3141 ile Kavaklar - Veysel Karani Camii arası. (Araç kesinlikle gömüldüğü kadar kötü değilmiş. Akiayı beğendim)
M7 ile Veysel Karani - Mecidiyeköy arası
Metrobüs ile Mecidiyeköy - Sefaköy arası
89A -> C-1618 - 2017 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF ile Sefaköy - Söğütlüçeşme Köprüsü arası seyahat ettim

Ayrıca canlı gözlerle sitenin meşhur attı olan 36V tabelası görmek güzel geldi. Binmedim ama 2 Tane İETT (Akia ve Otokar 36V'si), Bir tane de A-271 Akia Ultra LF12 36V-1 gördüm. Mutluyum.

Yarınki hedefim inşallah Alibeyköy Aktarma Merkezi Olacak
36V’yi ben önceden gördünüz sanıyordum. Alibeyköy’e gitmek benim için (50Z için olmadıkça) can sıkıcı oluyor

Konu sahibi
36V’yi ben önceden gördünüz sanıyordum. Alibeyköy’e gitmek benim için (50Z için olmadıkça) can sıkıcı oluyor
Aslında Belki A-1875 A-1877 ve A-1878'i (TM15) çekebilirim diyordum da Cebeci Peronlarını bu kadar gereksiz büyük olduğunu bilmiyordum. Orada açı yakalanmaz. Belki Alibeyköyde yakalarım diye şansımı orada deneyeceğim.

Aslında Belki A-1875 A-1877 ve A-1878'i (TM15) çekebilirim diyordum da Cebeci Peronlarını bu kadar gereksiz büyük olduğunu bilmiyordum. Orada açı yakalanmaz. Belki Alibeyköyde yakalarım diye şansımı orada deneyeceğim.
Açı her zaman yakalanabilir önemli olan hangi açıyı yakalamak istediğiniz

M7’yle gidecekseniz Alibryköy M7’de yukarıdan çekebilirsinz

Geri