Az evvel TM12’nin arka kapısından inen bir adam hemen arkasındaki 50Z’ye geçti. Hissettiğim gıpta tarif edilemez
90 saniyede gelen banliyö gelişmiş ülkelerde dahi yok (evet ağır metro standartlarında işletiliyor fakat onun dışında bir banliyö). Bunun olması hatta yanına yaklaşabilmesi için UAB’nin yıllık bütçesinin bir %200’ünü Marmaray’a adaması bir de kapatılıp rayların arttırılması lazım. Tek haklı yanı 7/24 işletilmemesi fakat bunun olması için bazı şeylerden de feragat edilmesi gerekiyor90 saniyede bir Marmaray gelme talebi var halktan.
Sinyalizasyon mu araç sayısı mi sorun acaba
Yük trenlerinin 3. köprüye alınması,90 saniyede gelen banliyö gelişmiş ülkelerde dahi yok (evet ağır metro standartlarında işletiliyor fakat onun dışında bir banliyö). Bunun olması hatta yanına yaklaşabilmesi için UAB’nin yıllık bütçesinin bir %200’ünü Marmaray’a adaması bir de kapatılıp rayların arttırılması lazım. Tek haklı yanı 7/24 işletilmemesi fakat bunun olması için bazı şeylerden de feragat edilmesi gerekiyor
uab buna ayıracak bütçeyi karayoluna gömüyor. ki hepsi çok abartı zaten yenikapı söğütlüçeşme en azından 270 saniyede bir çalışsa istanbula yeter şu anlıkYük trenlerinin 3. köprüye alınması,
bütün (merkezi) duraklarda 4 hat tren olması (iki Gebze iki Halkalı),
Halkalı-Gebze / Ataköy-Pendik / Yenikapı-Söğütlüçeşme şeklinde 3 hat şeklinde yapılırsa belki (o da belki) Yenikapı-Söğütlüçeşme arasında 90 saniyede bir çalışabilir.
90 saniyede bir Marmaraya gerek yok ki ben is çıkışı kullanıyorum 7 dkda bir geliyor 10 vagon zaten kapasitesi de yetiyor90 saniyede bir Marmaray gelme talebi var halktan.
Sinyalizasyon mu araç sayısı mi sorun acaba
3.Köprü hattı çoğunlukla yeraltından giden bir hat olacağından tüm yük trenlerine uygun olur mu acabaYük trenlerinin 3. köprüye alınması,
bütün (merkezi) duraklarda 4 hat tren olması (iki Gebze iki Halkalı),
Halkalı-Gebze / Ataköy-Pendik / Yenikapı-Söğütlüçeşme şeklinde 3 hat şeklinde yapılırsa belki (o da belki) Yenikapı-Söğütlüçeşme arasında 90 saniyede bir çalışabilir.
Katılıyorum. Ek olarak Halkalı - Gebze treni 15 dakika yerine en azından 10 dakikayı indirilirse çok daha iyi olur. Genelde Halkalı ilk duraktan biniyorum. Kıl payı kaçırdığımda boşuna 15 dakika bekliyorum. Uzun bir süre bence90 saniyede bir Marmaraya gerek yok ki ben is çıkışı kullanıyorum 7 dkda bir geliyor 10 vagon zaten kapasitesi de yetiyor
Yenikapı - Söğütlüçeşme arası pik saatlerde 3.5dk ya inebilirse Marmarayda büyük rahatlama olur bence90 saniyede bir Marmaraya gerek yok ki ben is çıkışı kullanıyorum 7 dkda bir geliyor 10 vagon zaten kapasitesi de yetiyor
Arızalanmış bir şeyin yerine gelmiş olabilir33 - K1143
Normalde hafta sonu Karsan çalışmazdı.
İnşaat çalışması ise hep yazıyorlardı
Düzeltme kısmıİnşaat çalışması ise hep yazıyorlardı
-1 deparı hariç kesinlikle çıkmalı zaten. gelişmiş bir ülkede olsaydık sendikalar çoktan iettyi patlatmıştı146 dan yakında öho çıkar diye tahmin ediyorum
146'ya ÖHO açısından bir değişiklik olacağını sanmıyorum-1 deparı hariç kesinlikle çıkmalı zaten. gelişmiş bir ülkede olsaydık sendikalar çoktan iettyi patlatmıştı
Bana mail gelmemiş. Beni sevmiyorlarİstanbulkartlilar maillerinizi kontrol edin!
2025 wrapped(yil istatistileri) yayinlanmis!
Ekli dosyayı görüntüle 94996
Metrobus rezilligine binmemem iyi oldu gerci külüstür 98'lere reva gorulduk..
Metro'dan devam biz![]()
işi gücü bıraktım istanbulkartı hangi maile bağladım ona bakıyorum. metrobüsün resmini de hangi yapay zeka yaptıysa camdan aşağı atsınlarİstanbulkartlilar maillerinizi kontrol edin!
2025 wrapped(yil istatistileri) yayinlanmis!
Ekli dosyayı görüntüle 94996
Metrobus rezilligine binmemem iyi oldu gerci külüstür 98'lere reva gorulduk..
Metro'dan devam biz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.