Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bizim filonun büyük bölümü şu anlık on yaş ve üzeri ama kaliteli araçlar.
Bence iyi şu anlık filomuz fakat Karsan körüklülerin yedek araç olarak kullanılması lazım. Conecto G’ler de iç hatlara verilmek isteniyorsa baştan inşa edilmesi lazım. Metrobüs sisteminin temposuna yenik düştüler

Şu an ki kasa çok tipsiz ama seneye otokarın piyasaya süreceği conecto güzel bir şey olursa alınmalı
Olmazsa muhtemelen Akia veya Otokar alınır. Güleryüz isterdim ama ona sıfırdan destek altyapısı gerekecek
Acaba Otokar Kent'e benzer mi? Yani Ducato-Movano-Jumper gibi tek tipte farklı markalarda üretim olur mu ?

IMG_5849.jpeg

Bölgeyi nerdeyse hiç bilmesem ve bir sadece bir kere Tahtakale’ye gitmiş olsam da haritadan 147 güzergahını biliyorum. Ayrıca harita incelemeyi çok severim. Çizdiğim şekilde İGTOT’a muhtemelen çok daha kısa sürede ulaşılabilirdi. Çünkü trafik daha çok güneydeydi doğal olarak. Muhtemelen bölgede eşi-benzeri daha önce hiç görülmemiş bir trafik olduğu halde bile isteye neden trafikte saatlerce bekletirsin ki otobüsleri?

Muhtemelen bölgede eşi-benzeri daha önce hiç görülmemiş bir trafik olduğu halde bile isteye neden trafikte saatlerce bekletirsin ki otobüsleri?
Otobus'u 1-2 saat sonra başlatırsan o guzergahta ki durakların hepsinde en az 50 kişi birikir...
Muhtemelen en azından bazı trafıksız yerlerdeki yolcuları alsın duraklar boşalsın diye yapılıyor.

En mantıklısı guzergahı kısmak veya kapatmak.

Bahçeşehire de dogu-batı olarak acil 1 yeni yol lazım... Aşırı trafikli bir bolge

Otobus'u 1-2 saat sonra başlatırsan o guzergahta ki durakların hepsinde en az 50 kişi birikir...
Muhtemelen en azından bazı trafıksız yerlerdeki yolcuları alsın duraklar boşalsın diye yapılıyor.

En mantıklısı guzergahı kısmak veya kapatmak.

Bahçeşehire de dogu-batı olarak acil 1 yeni yol lazım... Aşırı trafikli bir bolge
Bahçeşehir’e yol değil nüfıs azaktma uygulanmalı

Geri