taksim-mecidiyeköy hattı deniyor da çıkaramadım. hassas bünyeler izlemesin
Ekli dosyayı görüntüle 93292
Güncel durum. Buradaki esas sorun nedir peki bilen var mı? Neden Bahçeşehir ve Tahtakale’de açık yol kalmamış gibi görünüyor saatlerdir? Çok ciddi bir sorun var belli ki. Bu kadar yolun trafik veya trafik dışı sebeple kapalı görünmesi çok çok çok anormal.
0-3 Kuzey Yan Yol - Bahçeşehir Yönü, trafik kazası nedeni ile oluşan üst geçit hasarının giderilmesi sebebiyle tüm şeritler trafiğe kapalıdır. Bölgedeki trafik yoğunluğu artmaktadır.Nedenini bilen var mı? E80’de çalışma var sanırım bu mu etkili?
Tırların üst geçitlere falan girmesi dünya çapında hala bir sorun (eskisi kadar yaygın olmasa da)Yıl olmuş 2025 halen tır üst geçide çarpıyor. Sırf bundan dolayı da saatlerce trafiğin pert olması akıl alır gibi değil. Cidden bana mı garip geliyor sadece? Geçmiş olsun ne diyeyim. İstanbul gün geçtikçe yaşanabilir olmaktan uzaklaşıyor.
İstanbul’da artık ara sokaklar bile tıkanıyor. Cidden bu şehir yaşanılabilir olmaktan çıkıyor yavaş yavaş.Yıl olmuş 2025 halen tır üst geçide çarpıyor. Sırf bundan dolayı da saatlerce trafiğin pert olması akıl alır gibi değil. Cidden bana mı garip geliyor sadece? Geçmiş olsun ne diyeyim. İstanbul gün geçtikçe yaşanabilir olmaktan uzaklaşıyor.
Şuan kentsel dönüşüm vs hariç yeni bina yapımı yasaklansa veİstanbul’da artık ara sokaklar bile tıkanıyor. Cidden bu şehir yaşanılabilir olmaktan çıkıyor yavaş yavaş.
bakırköyün ötesi silbaştan tasarlanarak sorunların büyük bir kısmı halledilebilirİstanbul’da artık ara sokaklar bile tıkanıyor. Cidden bu şehir yaşanılabilir olmaktan çıkıyor yavaş yavaş.
Arabasız bakkala bile gitmeyen bir kitle var. Araçların büyük bölümünün trafikten çekilmesi o seneryoda bile mümkün olmaz bence.Şuan kentsel dönüşüm vs hariç yeni bina yapımı yasaklansa ve
proje halindeki tüm metrolar yapılıp raylı sistem uzunlugu 1000 km olsa anca yaşanılır olur, en azından arabalara gerek kalmaz...
A-1517. Çünkü 509 olduğu için ve 93T günde 5 araç çalışıyor. 501-509 arası tek.@59Yunus34 Perşembe MR20'ye hangi arac cağırmış olabilir tahmin et 93T 509(A-1517),507(A-1511) 505(A-1508) tabelalı araclardan.
Hayır A-1511. 2018 OTOKAR 501 calışacak Perşembe MR20A-1517. Çünkü 509 olduğu için ve 93T günde 5 araç çalışıyor. 501-509 arası tek.
Yok yarın Kuyumcukent'te takılırım 1-2 saat A-1517 ve A-1511 o bölgede takılacağım en cok 2 arac.Ben çarşamba diye A-1517 dedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.