2009 modeller diye biliyorum, yanlış olabilir.(Kontrol ettim, evet)Modelini tam bilmiyorum. 2012'den eski olabilir ama M3 2013'de açıldığı için 2013 yazdım.
2009 modeller diye biliyorum, yanlış olabilir.(Kontrol ettim, evet)Modelini tam bilmiyorum. 2012'den eski olabilir ama M3 2013'de açıldığı için 2013 yazdım.
Alstom’lar 99 model. M2 2000’de açıldı.2020'de açılan M7 metrosunun da araçları 2018 ve 2019 model
Diğer araçlar ise bildiğim kadarıyla böyleydi:Alstom’lar 99 model. M2 2000’de açıldı.
ABB’ler 88 model. M1 1989’da açıldı.
Araç alımları hep önceden yapılıyor.
Marmaray’ın araçları genelde 2011-2013 arası. Bir kere 2010 model gördüm. 2014 var mı bilmiyorum. Araçların son teslimatı 2014’te yapılmıştı çünkü.
T4’te 1975 model araç mı var rahmetli iyi gol atmış kendine oy veren kesimeDiğer araçlar ise bildiğim kadarıyla böyleydi:
M2 Hyundai Rotem Eski: 2008
M2 Hyundai Rotem Yeni: 2017
M4 CAF: 2010
M5 CAF: 2016
T1 Bombardier: 2003
T1 Alstom: 2009
T4 KTA Düwag: 1975
T4 Hyundai Rotem: 2008
T4 İTA: 2014
T5 Durmazlar: 2019
KTA'lar 2.el olarak Almanya'dan alınmıştı 2007'de ve bir yerde okumuştum 1975 üretimli diye. Büyük bir ihtimalle Tram34'ler gelince filodan çıkar.T4’te 1975 model araç mı var rahmetli iyi gol atmış kendine oy veren kesime
T5’te 2019 Durmazlar görmedim diye hatırlıyorum. En erken 2020 idi benim gördüğüm
Ben bir de yeni m2 rotemlerini 2018 sanıyordum. 2019’a inşallah denk gelirimKTA'lar 2.el olarak Almanya'dan alınmıştı 2007'de ve bir yerde okumuştum 1975 üretimli diye. Büyük bir ihtimalle Tram34'ler gelince filodan çıkar.
T5 Durmazlar'a gelirsem 2020 olanları vardır ama 2019 seçimlerinin kısa süre öncesinde test sürüşü yapılmıştı. Yani 2019 üretimli olanlarda var.
Asıl spamı ben yapıyorum. Sizin spamınız benimkinden daha faydalı devam edebilirsinizGörüşünüze kesinlikle katılıyorum.
Ben Instagram fazla kullanmıyorum. Çektiğim fotoğrafları hep buraya atıyorum. Ve o başlıkların çoğu hep benim mesajlarımla doluyor ve arka arkaya yazdığım için sanki spam gibi bir olgu doğuyor.
Çekiyorum fakat kameram bozuk olduğu için ve metadata silmeye üşendiğim için çok atmıyordum, ama eğer daha fazla armam isteniyorsa galerimi karıştırabilirim.Değerli hocalarım acaba diyorum ki ulaşım başlığında ki mesajlar baya artıyor da bunu fotoğraflı (fotoğrafları) başlıklara da arttırsak daha iyi olmaz mı herkes bu siteden atmıyor sosyal medyaya atıyor ben öyle düşünüyorum
Katılıp katılmamanız size kalmış.
Bende katılıyorum. Konuşmadan çok fotoğraf olursa popülerlik açısından daha iyi olacaktır. Her dışarı çıktığımda en az 1 aracı kaliteli bir şekilde çekmeye çalışıyorum.Değerli hocalarım acaba diyorum ki ulaşım başlığında ki mesajlar baya artıyor da bunu fotoğraflı (fotoğrafları) başlıklara da arttırsak daha iyi olmaz mı herkes bu siteden atmıyor sosyal medyaya atıyor ben öyle düşünüyorum
Katılıp katılmamanız size kalmış.
Birde ekstra ricada bulunayım. Bir aksilik olmazsa son 2 günüm iş öncesi. Ben yokken fotoğraf başlıkları sadece fotoğraf şeklinde olursa sevinirim. Konuşma/sohbetlerinizi görsel başlıklarında yapmamaya özen gösterin. Alıntılayıp 2-3 farklı sohbet konularında cevap verebilirsiniz.Bende katılıyorum. Konuşmadan çok fotoğraf olursa popülerlik açısından daha iyi olacaktır. Her dışarı çıktığımda en az 1 aracı kaliteli bir şekilde çekmeye çalışıyorum.
Yeni moderatör alımı yapılmalı tabi. Dinleyen yok troller bu açığı iyi kullanıcak gibi geliyor maalesefBirde ekstra ricada bulunayım. Bir aksilik olmazsa son 2 günüm iş öncesi. Ben yokken fotoğraf başlıkları sadece fotoğraf şeklinde olursa sevinirim. Konuşma/sohbetlerinizi görsel başlıklarında yapmamaya özen gösterin. Alıntılayıp 2-3 farklı sohbet konularında cevap verebilirsiniz.
Tamamen salmıyorum siteyi. Yine boş anlarımda fotoğraf alanlarında sohbet görürsem geçte olsa taşırım ilgili alanlara ama sizde özen gösterirseniz sevinirim
@ağır su 'da ilgileniyor. Yeterki rapor tuşunu kullanın. Ben aktif olmasam da illa o an aktif bir moderatör olacaktırYeni moderatör alımı yapılmalı tabi. Dinleyen yok troller bu açığı iyi kullanıcak gibi geliyor maalesef
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.