İlanı mevcutAnladım. Bu A-1868'in hatlı satıldığını nereden duydu herkes
İlanı mevcutAnladım. Bu A-1868'in hatlı satıldığını nereden duydu herkes
Göremedim sahibinden de yok baktımdaİlanı mevcut
Özelden atıyorumGöremedim sahibinden de yok baktımda
TamamÖzelden atıyorum
bak bakalım ben yada değişiklik yapıp 97 ilemi oraya gitsem İncirliyeO zaman ona göre çıkacağım bakayım hangi sefer uyar
Bende 97TBugün yine Esenyurt'ta takılacağım. Babamın motosiklet muayenesi için bu sefer.
Bu fotoğraftaki otobüs iett sisteminde yok. Plakasını aratınca çıkmıyor
Bunu yazmak için kendi mesajımı alıntılamıştım unutmuşum. Kendi posterlerine neden olmayan aracı koyuyorlar acabaBu fotoğraftaki otobüs iett sisteminde yok. Plakasını aratınca çıkmıyor
Plaka da çok fotoşop durmuyor. Belki filodan ayrılmış bir araçtır. Bir tane site vardı da ismini unuttum böyle editli mi değil mi diye bakabiliyordunuzBunu yazmak için kendi mesajımı alıntılamıştım unutmuşum. Kendi posterlerine neden olmayan aracı koyuyorlar acaba
Ekli dosyayı görüntüle 91884
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.