Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Özellikle Kemerburgaz ya da adliyeciler son durağında çekiyorum Öhölarıda görev verilmediği zaman kaçak çekiyorum Kemerburgaz da bir aracın fotoğrafını çektiğimin şöförü okuldaki memurun eşi çıktı
Kemerburgaz'da hangi duraktan çekiyorsunuz?

Sabahleyin 130E normaldi, ücretsiz diye hücum etmemişler bu hatta. :) 133KT tıka basa doluydu.

İş çıkışı 130Ş veya 500T nasıl olur bilmiyorum. Eve giderken bu iki hattı kullanıyorum. Peş peşe giderlerse güzel olur. Öbür türlü bekle bekle dur.
500T ile eve gittim. Sıradan bir kalabalık vardı. Arkamızdan 130Ş geldi.

Bu başlığa Yandex üzerinden atsam sorun olur mu? Çünkü Yandex'te de panorama modu var. Hem de Google'dan daha eski olarak 2011 yılından panoramalar da mevcut.

2011'de İkarus'lar da var.

Bu başlığa Yandex üzerinden atsam sorun olur mu? Çünkü Yandex'te de panorama modu var. Hem de Google'dan daha eski olarak 2011 yılından panoramalar da mevcut.
Atsanız çok sorun olmaz hocam ilgili moderatör başlığı değiştirir

Nasıl giderim diye başlık bulamadığım için buraya soruyorum.

Sizce Beşiktaş - Beyoğlu(Karaköy) için vapura binmeye değer mi?

Sabah 8.30'da Karaköy'de dersim var da

Beşiktaş - Karaköy/Eminönü sefer saatleri

Ekli dosyalar

• 20251007_132419.jpg
    20251007_132419.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 11
  • 20251007_132424.jpg
    20251007_132424.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 12
Konu sahibi

Hava şartlarından dolayı yarın sorun yaşayabilirsin. Ben Kabataş'tan tramvaya binip giderdim şahsen

Eminönü’ne uğrayan otobüsler Karaköy’den geçiyor

30D, 28 serisi gibi

Hava şartlarından dolayı yarın sorun yaşayabilirsin. Ben Kabataş'tan tramvaya binip giderdim şahsen
Normalde Beyoğlu'na gittiğim zaman öyle yapıyorum ama ne kadar tek vesai gidebilirsem o kadar iyi benim için. (Sadece çarşamba günü toplu taşıma kullanacağım, abonmana değmiyor.)

Onlar çok nadir kalkmıyorlar mı?

30D yine sık kalkıyormuş, hiç denk gelmedim.
30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlı

Dönüşte karsan istiyorsan , yürüme isteğin varsa (oturduğun yere bağlı olarak) ve/ya dolaşa dolaşa gitmek istiyorsan 26 serisini öneririm. Bir keresinde 26B’ye ilk duraklardan binmiştim çok güzel gece turu yapmıştık sadece şöförle ben

Geri
Üst Alt