Çok geçmiş olsun hocam.Hastayım hocam yatıyorum
Çok geçmiş olsun hocam.Hastayım hocam yatıyorum
Yolculuğum 1 saat sürdü. Sonunda İncirli'ye ulaşabildim. En azından Küçükçekmece'den İncirli'ye kadar hep oturarak geldim.
Çok geçmiş olsun hocamHastayım hocam yatıyorum
İlk nesil Cobra. Geçmiş fotoğraftı o artık onlardan yok yüksek tabanlı araçAbiler bir tane manuel vitesli güleryüz cobra araç vardı eski beyaz tabelalı forumda fotoğrafını görmüştümde şimdi bulamadım
Abi bana fotoğraf lazım atabilirsen çok iyi olurİlk nesil Cobra. Geçmiş fotoğraftı o artık onlardan yok yüksek tabanlı araç
Bu olması lazımAbi bana fotoğraf lazım atabilirsen çok iyi olur
98B -> B-114
2021-2022 arası B-2 bölgesi 94A yerine 98B hattında çalışıyordu. Bu da B-114'ün nadir 98B fotoğrafı.
Özlenen günler...
Ekli dosyayı görüntüle 80640Ekli dosyayı görüntüle 80642Ekli dosyayı görüntüle 80643
Aracın iç mekanından fotoğraf:
Ekli dosyayı görüntüle 80644
28 Şubat 2022 - Kuyumcukent
İşte bu be işte buBu olması lazım
Bu araçlar yerine ne tercih edilecek acaba. Fenertepe bölgesine özel olması çekici hale getiriyor araçları tabiki de orijinal hali cngli olması. En azından sağlam çalışıyorlar o kadar yola rağmen ve yaşları 11 olmuş
@yusuf_atay bu hangi site dmden atabilir misin
Teşekkür ederimAraç Kilometre ve Muayene Sorgulama | HGS
HGS uygulamaları ile ikinci el araçlar için kilometre ve muayene sorgulamak artık çok kolay! HGS Araç KM Sorgulama, HGS Araç Muayene Sorgulama, HGS Araç Kilometre Sorgulamahgs.pttavm.com
Kemerburgaz'da hangi duraktan çekiyorsunuz?Özellikle Kemerburgaz ya da adliyeciler son durağında çekiyorum Öhölarıda görev verilmediği zaman kaçak çekiyorum Kemerburgaz da bir aracın fotoğrafını çektiğimin şöförü okuldaki memurun eşi çıktı
Geçmiş olsun hocam, en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.Hastayım hocam yatıyorum
Her gün bedava olmasını savunan bir arkadaş vardıHiçbir şekilde ulaşım bedava olmamalı. Bedava günlerden nefret ediyorum
500T ile eve gittim. Sıradan bir kalabalık vardı. Arkamızdan 130Ş geldi.Sabahleyin 130E normaldi, ücretsiz diye hücum etmemişler bu hatta.133KT tıka basa doluydu.
İş çıkışı 130Ş veya 500T nasıl olur bilmiyorum. Eve giderken bu iki hattı kullanıyorum. Peş peşe giderlerse güzel olur. Öbür türlü bekle bekle dur.
sanırım bahçeköy caddesiKemerburgaz'da hangi duraktan çekiyorsunuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.