Hava şartlarından dolayı yarın sorun yaşayabilirsin. Ben Kabataş'tan tramvaya binip giderdim şahsenNasıl giderim diye başlık bulamadığım için buraya soruyorum.
Sizce Beşiktaş - Beyoğlu(Karaköy) için vapura binmeye değer mi?
Sabah 8.30'da Karaköy'de dersim var da
Beşiktaş - Karaköy/Eminönü sefer saatleri
Eminönü’ne uğrayan otobüsler Karaköy’den geçiyorNasıl giderim diye başlık bulamadığım için buraya soruyorum.
Sizce Beşiktaş - Beyoğlu(Karaköy) için vapura binmeye değer mi?
Sabah 8.30'da Karaköy'de dersim var da
Beşiktaş - Karaköy/Eminönü sefer saatleri
Onlar çok nadir kalkmıyorlar mı?Eminönü’ne uğrayan otobüsler Karaköy’den geçiyor
30D, 28 serisi gibi
Nadir değiller? Beşiktaş Eminönü yapmak için bu babalara binmekteydim (28 bayağı köklü bir hat hatta yanlış hatırlamıyorsam)Onlar çok nadir kalkmıyorlar mı?
30D yine sık kalkıyormuş, hiç denk gelmedim.
Normalde Beyoğlu'na gittiğim zaman öyle yapıyorum ama ne kadar tek vesai gidebilirsem o kadar iyi benim için. (Sadece çarşamba günü toplu taşıma kullanacağım, abonmana değmiyor.)Hava şartlarından dolayı yarın sorun yaşayabilirsin. Ben Kabataş'tan tramvaya binip giderdim şahsen
Anladım, yarın bunlardan birini deniyim o zamanNadir değiller? Beşiktaş Eminönü yapmak için bu babalara binmekteydim (28 bayağı köklü bir hat hatta yanlış hatırlamıyorsam)
2012 Tezeller Autobus LF1200 gözüküyorBu arada B-1784 hangi markanın otobüsü, aracı çıkaramadım
Teşekkürler, hocam.2012 Tezeller Autobus LF1200 gözüküyor
Hocam bu hangi model kapı numarası nedir. Yangın tüplerinin üstünde var ama tam okunmuyorda
30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlıOnlar çok nadir kalkmıyorlar mı?
30D yine sık kalkıyormuş, hiç denk gelmedim.
Akaratler ve B.Meydan durağına 5-7dk mesafedeyim hocam.30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlı
Dönüşte karsan istiyorsan , yürüme isteğin varsa (oturduğun yere bağlı olarak) ve/ya dolaşa dolaşa gitmek istiyorsan 26 serisini öneririm. Bir keresinde 26B’ye ilk duraklardan binmiştim çok güzel gece turu yapmıştık sadece şöförle ben
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.