Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bi de otobüsler den ısobus,hyundai aero city,0345,yüksek tabanlı cobra,1 nesil bmc belde,man lions classic,arbus perfect,ıveco eurocity,ısuzu novociti 7m,ısuzu citimark,haskar kalmadı herhalde neden yok bi de minibüslerden herhalde otokar m2000,80 s5.5,bmc levend,m3000,karsan j9,j10,panzer kasa 80s kalmadı herhalde bide otobüslerden bahsetmişken zaten minibüslerden bahsediyorum
hocam diğerlerini had iyi kötü biliyoruz da bu hyundai aero cityler buhar oldu gitti sanki

O durumu yaşamamak için son duraklarda çekiyorum izin isteyerek
Abim sen sen ol istinye dereiçine gitme ben gittim 3 tane abimiz(biri içine izin vermedi) hariç diğerleri felaket ters(ben bu adamların ilkokul mezunu dahi olmadığını düşünüyorum bu arada

Özellikle kalkışlarda son 10 dk şöför genelde araç içinde oluyor o şekilde izin alıyorum özellikle biraz daha sakin peronlarda çekim yaparsanız daha rahat olur
bu konuda Ferahevler durağını öneririm araç çok kalkış saatleri sıkışmadığı için abilerimiz genelde sakin oluyor izin veriyorlar bu arada giderseniz tuncay abimizi bulun çok yardımcı oldu kendisi bu sevdayı anlıyor

Konu sahibi
-BEN: Abi sorun olmazsa aracın fotoğraflarını çekebilir miyim ?
-ŞÖFÖR: yav git allah aşgına, neymiş fotoğraf çekecekmiş de get ne yaparsan yap
Ohaaa ahahahahahaha bu tepki nedir ya. Ben olsam inadına gider sadece şoför kabinini çekerdim

-BEN: Abi sorun olmazsa aracın fotoğraflarını çekebilir miyim ?
-ŞÖFÖR: yav git allah aşgına, neymiş fotoğraf çekecekmiş de get ne yaparsan yap
Hocam halk söförlerin böyle demesine iett çekseydin
Zaten bundan korkup utanıyorum

Konu sahibi
A-036 daki eleman dedi bunları aracın boşken dıştan fotoğrafını alabildim anca
İzin vermek zorunda değil fakat düzgünce söyleseymiş keşke. Aracımın resminin çekilmesini istemiyorum dese tamam dersin gidersin

Abi istinye dereiçinde iett aracı yok gibi bişi gelirse anca bir tane
Orası öyle de geçişlerde çeksen daha iyidir durduk yere çekmenin ne gereği var ki
Gerçi sen otobüs içini çekicektin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de Ağustos'ta Yenibosna Peron'da A-116'yı çekerken bir abi seslendi bana o şoför değil ama şoförlerin yanındaydı.Sonra yanıma geldi bir sıkıntı mı yaşadınız araçla ilgili o yüzden mi çekiyorsunuz dedi sakince ben de yok fotoğrafları internette paylaşıyoruz dedim o da biliyormuş hee biliyorum tamam dedi.Araçla ilgili problem yaşadığımı zannetmiş sonra dedi bak bu yeni araç yanındaki diğer Otokarı gösterdi bu da yeni ama o kadar yeni değil dedi ben de biliyorum abi dedim güzel bir abiydi o perondaki araçların nöbetçisiymiş Allah razı olsun abiden yardımcı oldu rahatça diğer araçları da çektim

Ben de Ağustos'ta Yenibosna Peron'da A-116'yı çekerken bir abi seslendi bana o şoför değil ama şoförlerin yanındaydı.Sonra yanıma geldi bir sıkıntı mı yaşadınız araçla ilgili o yüzden mi çekiyorsunuz dedi sakince ben de yok fotoğrafları internette paylaşıyoruz dedim o da biliyormuş hee biliyorum tamam dedi.Araçla ilgili problem yaşadığımı zannetmiş sonra dedi bak bu yeni araç yanındaki diğer Otokarı gösterdi bu da yeni ama o kadar yeni değil dedi ben de biliyorum abi dedim güzel bir abiydi o perondaki araçların nöbetçisiymiş Allah razı olsun abiden yardımcı oldu rahatça diğer araçları da çektim
Her perona lazım bir abi imiş

Geri
Üst Alt