@marmaray bağımlısı neredeyse otobüs yok diyordu. Minibüs kullanmak zorunda kalıyormuşTuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?
Bakırköy'de kötü olduğunu biliyorum. Şile de zaten Uydukent.
@marmaray bağımlısı neredeyse otobüs yok diyordu. Minibüs kullanmak zorunda kalıyormuşTuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?
Bütün ilçelerde olacağını sanmıyorum. Eğer İzmir'deki İZTAŞIT gibi bir sistem gelmezse olmaz gibi.Devamı da avrupadan silivri çatalca küçükçekmece büyükçekmece zaten 39 ilçenin tamamı olacağını düşünüyorum diyecektim adalarda minibüs yok iett dışında minibüslerden istanbul da olmayan ilçelerden sadece adalar da var o yüzden 38 ilçe
O zaman Bakırköy ile aynı durum geçerli, anladım.@marmaray bağımlısı neredeyse otobüs yok diyordu. Minibüs kullanmak zorunda kalıyormuş
Gelir bizde aynısı tekirdağ da 11 ilçede tetus var tamamı da kartlı sistemli 3 ilçede mavi kuşak yeşil kuşak 1 ilçede kartlı sistem var 11 ilçenin tamamı da yeşil kuşak mavi kuşak var 1 ilçede de kartlı olma ihtimali varBütün ilçelerde olacağını sanmıyorum. Eğer İzmir'deki İZTAŞIT gibi bir sistem gelmezse olmaz gibi.
Hocam, noktalama ve paragraf kullanarak biraz daha açabilir misiniz? Ne demek istediğinizi anladığımı düşünmüyorum.Gelir bizde aynısı tekirdağ da 11 ilçede tetus var tamamı da kartlı sistemli 3 ilçede mavi kuşak yeşil kuşak 1 ilçede kartlı sistem var 11 ilçenin tamamı da yeşil kuşak mavi kuşak var 1 ilçede de kartlı olma ihtimali var
Evet minibüsler de tetus öho minibüsleri,mavi kuşak yeşil kuşak kent içi minibüsleri,yeşil kuşak mavi kuşak köy minibüsleri varHocam, noktalama ve paragraf kullanarak biraz daha açabilir misiniz? Ne demek istediğinizi anladığımı düşünmüyorum.
Şimdi Tekirdağ'da 3 farklı sistem mi var?
Son rekor geldiA-1522 -> 4 Saat 23 Dakika
Ekli dosyayı görüntüle 84747
A-1506 -> 4 Saat 46 dakika
Ekli dosyayı görüntüle 84748
Bugün 146 fena trafikliymiş sanırım
2 Seferi arasına 4 saat 15 dakika verilmiş ve yetişememiş. Şoför 5 saatlik yolun ardından 13 dakika dinlenip diğer seferine 50 dakika geç olacak şekilde yola çıkacak
M9’un ilk 3 durağı M3 şube hattı olarak inşa edildiğinden 8’li setlere göre yapıldı.M3'te kısa kalması normal. Peronları 8 vagonlu peronlara göre yapıldı. Çünkü M3 hattı bir süre 4 vagonla devam ediyor. Yeni vagonlar alınınca 8 vagona dönecek. Ama M9 hattı peronları 4 vagonlu olarak yapıldı. Kısa gelmesini anlayamadım.
İstemezsin ama zaten soluğu ceza ya da mahkemelik olur yükseltmediği için zatenA-892'nin değişmesini istemiyorum tek araç nostalji yaratıyor
Diyelim ki değişti ee ne olacak meselaA-892'nin değişmesini istemiyorum tek araç nostalji yaratıyor
Araç değişmiş olacak farklı bir model olucakDiyelim ki değişti ee ne olacak mesela
Teşekkürler ama şiledeki bagajlı otobüsler neden değişmediği belli zaten renk beyaz özel olacak ama a-892 ne zaman değişir bilinmiyor eğer yeni araç alırsa zaten hem silivri de hem istanbul da da bagajlı otobüsler devri biterAraç değişmiş olacak farklı bir model olucak
TUZLA GELSİN LÜTFENBakırköy ve Şile olur bence. Tuzla da eklenebilir buna.
Neresinden kastettiğinize bağlı.Tuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.