Bak yaşın başında adamsın sana hakaret argo küfür etmem zaten yaptığın hareketlere bak yaBence yanlış bilgi veriyorsun hermes yunan
Bak yaşın başında adamsın sana hakaret argo küfür etmem zaten yaptığın hareketlere bak yaBence yanlış bilgi veriyorsun hermes yunan
Türk’te değilsin ayrıca bak bu önemli konuyu kapatmaya çalışmaYa uzatmayın konuyu dağıttınız. İstanbulla ilgili random sohbet. Ben İstanbul Ulaşımı değilim![]()
Bak semih ben senin yaşında büyüğüm Bak biz lisede ortaokul da anaokul da kreşte değiliz yaYa Ayberk ahahah , şaka yapıyorum ya kızma . Bende biliyorum Rick kim
Sadece espri yaptım .
Ben zihin yaşım düşükBak yaşın başında adamsın sana hakaret argo küfür etmem zaten yaptığın hareketlere bak ya
Yaşın düşük mü 50 yazıyor ordaBen zihin yaşım düşük
Sen demeden evvel ben dahi unutmuştum 50 yazdığınıYaşın düşük mü 50 yazıyor orda
A-1522 -> 4 Saat 23 Dakika
Hayır Hermes Bucalı. Lütfen karıştırmayalımHayır , Hermes arap . Rol yapıyor
( AYBERK ŞAKA YAW )
Fena döktü demek alttan almak olur bence, şu an yağıştan karşıdaki binayı göremiyorum.Yağmurda fena döktü. İki katına çıkar trafik
Bakırköy ve Şile olur bence. Tuzla da eklenebilir buna.Ulaşım konusunda sadece otobüsler den bahsetmeyelim minibüsler minibüslerden aklıma geldi arnavutköy den sonra istanbulkart için hangi ilçelere sıra gelir
Tuzla eklenirse @marmaray bağımlısı sevinçten baygınlık geçirebilirBakırköy ve Şile olur bence. Tuzla da eklenebilir buna.
Devamı da avrupadan silivri çatalca küçükçekmece büyükçekmece zaten 39 ilçenin tamamı olacağını düşünüyorum diyecektim adalarda minibüs yok iett dışında minibüslerden istanbul da olmayan ilçelerden sadece adalar da var o yüzden 38 ilçeBakırköy ve Şile olur bence. Tuzla da eklenebilir buna.
Tuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?Tuzla eklenirse @marmaray bağımlısı sevinçten baygınlık geçirebilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.