Garajta A-1687'nin yeni aracını görürsen yazarmısın buraya rica etsem yada A-1658'in yeni aracı @Rick Grimes
İkitelli Garajına sürekli gitmiyorum. Şansıma da ne zaman oradaki durakta otobüs beklesem bir araç değişikliği oluyor. O an denk gelirse söylerim tabikiGarajta A-1687'nin yeni aracını görürsen yazarmısın buraya rica etsem yada A-1658'in yeni aracı @Rick Grimes
Okey denk geldiği an bildirsen bize sevinirimİkitelli Garajına sürekli gitmiyorum. Şansıma da ne zaman oradaki durakta otobüs beklesem bir araç değişikliği oluyor. O an denk gelirse söylerim tabiki
Garajın en güzel bmc lerinden sayılır bu 1688A-1688'i çok sık görmeye başladım. Ve her gördüğümde fotoğrafını çektim. Her an binebilirim ona.
146 böyle bir hat. En kısa seferi 1.5 saat sürüyor. Ring olduğu için böyle. En uzun seferi 5 saat sürebiliyor.Normalde bu saatlerde daha az trafik olmalı, en azından 3 saatin altına inmeli.
Bugün maalesef görev verilmemiş fotoğraf çekemeyeceğimŞansa tam garajdan çıktıktan sonra sinema seansım vardı. Aracın peşinden gidemedim. Yarın çalışmaya başlarsa fotoğraf için yakalamak istiyorum
Hocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorumBugün maalesef görev verilmemiş fotoğraf çekemeyeceğim
İzin alarak anca olursa olur. O da şoförden şoföre çok değişiyor. İyi birine umarım denk gelirsinHocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorum
Ben yorumum minibüs sucluOlayı görmeden bir şey diyemem. Ayrıca dünkü araç B-1918'miş sanırım
M3 araçlarının kapasite üstü çalıştığını gösteren 1 olay dahaMahmutbey Metro İstasyonu’nda yangın paniği!
Bakırköy-Kayaşehir Metro hattında sefer yapan bir metroda, fren balatalarındaki yangın nedeniyle yolcular tahliye edildi. Mahmutbey istasyonu geçici süreyle kapatıldı.
İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Bakırköy-Kayaşehir Metro hattında sefer yapan bir metroda fren balatalarında çıkan yangın, Mahmutbey istasyonunda kısa süreli paniğe yol açtı. Olay, sabah saatlerinde metro istasyona yanaştığı sırada dumanların yükselmesiyle fark edildi.
Metronun alt kısmında çıkan alevler nedeniyle seferler durduruldu ve yolcular istasyon görevlilerince tahliye edildi. Mahmutbey istasyonu, güvenlik önlemleri kapsamında geçici süre kapatıldı. İstasyondaki görevliler yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti.
Olay sonrası metro, ekiplerin çalışmalarıyla garaja çekildi. Yangının fren balatalarından kaynaklandığı tespit edildi.
- Sözcü
4-5 Kere 65G'ye binmiştim. Leventten ayrıldıktan sonra çok dar sokaklardan geçiyor. Şişli yönünde de çok dar sokaklar var. Özellikle Ortabayır duraklarının orası. Ne zaman gelsem hep aynı şeyi söylüyorum. Burada şoför olmak zor. Bu kadarı yetmiyormuş gibi birde pazar kuruluyordu ve araçlarını yanlış park edip gidenler oluyordu. Otobüsümüz 10 dakika dönememiştigerginlik getiriyor öho şöförleri (62-63-65G vb bölgelerin) çok daha gergin
Bu araçlar bence vagon sayısı olarakta yetersiz. Peron çok büyük yarısını bile kaplamıyor trenM3 araçlarının kapasite üstü çalıştığını gösteren 1 olay daha
Çoğu kişi şaşırıyor zaten kocaman peron var tren ilk yarisini dolduruyor diğer taraftaki insanlar koşarak binmeye çalışıyor trene...Bu araçlar bence vagon sayısı olarakta yetersiz. Peron çok büyük yarısını bile kaplamıyor tren
Şu fotoğrafını çektiğim trenin markasını bilmiyorum fakat vagon sayısı çok az. M3 ve M9 hatlarında perona çok kısa kalıyor ve belli yerlerde beklemen gerekiyor. Perona tam oturmadığı için 10 saniyeyle treni kaçırmıştım ve diğer treni 10 dakika beklemiştimÇoğu kişi şaşırıyor zaten kocaman peron var tren ilk yarisini dolduruyor diğer taraftaki insanlar koşarak binmeye çalışıyor trene...
Umarım en vagon, tren verilir yoksa M3 hattı da komşusu M1 hattına donucek![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.