Yeni 500T, eski 500K gibi.
Yani hemen hemen Mecidiyeköydeki 622, 121A, 121B, 121BS, 522ST bile 4.Levente çekme politikasını 500T hattından başladılar.Yeni 500T, eski 500K gibi.
121 serisi kısalmaz diye düşünüyorum. Oldukça kısa hatlarYani hemen hemen Mecidiyeköydeki 622, 121A, 121B, 121BS, 522ST bile 4.Levente çekme politikasını 500T hattından başladılar.
Bu 121 ler aslında Beşiktaşa kadar uzatılabilir.121 serisi kısalmaz diye düşünüyorum. Oldukça kısa hatlar
Kuyumcukentte neden iki peron var ileride ve geride olmak üzereEkli dosyayı görüntüle 84053
Arızalı araçtan selamlar
Biri 82/73Y/HT11 biri 31/31E/98BKuyumcukentte neden iki peron var ileride ve geride olmak üzere
Anladım bu seferde tepki yok hiçBilmiyorum o kadar bilgim yok
Kontak çevirince tepki yoksa aküyü kontrol edin@Rick Grimes A-1604 calışmıyor enjektör de birşey olabilir mi kontak çeviriyoruz tepki yok
İyiki İstanbulda değilim daha da çok delirirmişim heralde@Rick Grimes @Emirinho10 B-1915 A-1687 Otokar olacak büyük ihtimalle
İztanbul cennet 2013 otokarlarımız çok iyi keşke akia bmc de gelse garajlarımızaİyiki İstanbulda değilim daha da çok delirirmişim heralde
Ziya Gökalp'te 1 defa bile denk gelmedim76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş
Sadece 06:00 ile 7:10 arasında 4 seferi varmışZiya Gökalp'te 1 defa bile denk gelmedim, tam bir güzergahı var mı?
Sadece Otogar kalkışı var o deparın . OSB1 durağından sonra Mall Of yerine Sanayi sitesine girerek Başak Konutlarından dönüp Süleyman Demirel Bulvarından İkitelli Garajına bağlanıyor . Güzel Bir depar76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.