Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
İETT önüne geleni atıyor bu aralar
Korku psikolojisi ile kendilerine zarar veriyorlar. Çok yanlış karar. Sırf yaptık deme uğruna kendi şoförlerine saygı göstermiyorlar. Şoför olmak artık 2 kat daha zor

Korku psikolojisi ile kendilerine zarar veriyorlar. Çok yanlış karar. Sırf yaptık deme uğruna kendi şoförlerine saygı göstermiyorlar. Şoför olmak artık 2 kat daha zor
Kaç saat seferleri var adam belki 5 dk ayağını koydu uyarırsın yaparsa şikayet edersin insanlar acayip çok rahatsız oluyorsa taksiye binsinler

Şok oldum cidden. Çok yazık çok. İETT asla şoförlerinin yanında durmuyor. Eline telefon alıp video çekme tuşuna basan her yolcuyu haklı buluyor. Yazıklar olsun cidden. Umarım o videoyu çeken şahıs vicdan azabından kurtulamaz. Trafikte ya adam trafikte. Ayağı ağrımış olabilir. Görende 80 KM/H hızla giderken yaptı sanacak. Şoför olsaydım kesinlikle İETT'de çalışmazdım. Asla şoföre saygıları yok. "Yolcu her daim haklıdır" başlı başına büyük bir yalandır. Çoğu olayda yolcular hep suçludur. Diğer şoförlerin yerinde olsam protesto yapar 1 gün sefere çıkmazdım.

işten el çektirmek nedir. çok ağır laflar kullanıyor iett. irfan demetin yanına kalmayacaktır bütün bu olanlar. şöförlere ayak uzatma yeri vermek çok mu zor tabii öho küçüktür iett irfan demet sadece iett otobüslerine binmeye devam etsin böyle bir şeyi de sadece iett şöförlerine verir

Pendik tarafında böyle bir İETT hattı iyileştirmesi fikrim var. Amacı İETT ile Metro'nun yolcu paylaşımı yapmasını sağlamak. Sizce sonuç ne çıkar? (Kırmızı mavi var olan, yeşil ve bordo önerdiğim)

EK-1.png

Şok oldum cidden. Çok yazık çok. İETT asla şoförlerinin yanında durmuyor. Eline telefon alıp video çekme tuşuna basan her yolcuyu haklı buluyor.
Tamamda yorumlarda halk full iett'yi suclamis bayagir ağır yorumlar ve şikayetler var.

İETT?'de doğal olarak halkı dinliyor...

Ki arkasında durulacak bı olay değil Avrupa standartlarında olmalı İstanbul ulaşımı...

Sofor abinin de Allah yardımcısı olsun bilmiyorum belki ayağına kramp vs girmiste olabilir umarım soruşturulmustur😑

Konu sahibi
Tamamda yorumlarda halk full iett'yi suclamis bayagir ağır yorumlar ve şikayetler var.
Yorumların bir kısmı şoförün arkasında durmayan İETT'yi suçluyor. Kamerasını eline alıp çeken insancığa laf atıyor
Ki arkasında durulacak bı olay değil Avrupa standartlarında olmalı İstanbul ulaşımı...
Avrupada'ki şoförlerin ayağına kramp girmiyor mu? yoğun trafiğin ortasında ayağını dinlendirmek için kaldırmayınca ulaşım Avrupa'ya mı dönüyor birden. Avrupaya özenmek istiyorlarsa önce araç alımı yapsınlar sonra halkın arasına girip insanların fikirlerini sorsunlar. 1 tane otobüse binip 5 dk yolculuk yapmakla halkın adamı olunmuyor

Düşünsenize şoför babanız ve bu sebepten işten atılıyor ve evde kardeşlerinizle parasız ve işsiz kalıyorsunuz. Yaratacağı huzursuzluk bile tüylerimi ürpertiyor. Belki de evliydi ve küçük okula giden çocukları vardı

Yorumların bir kısmı şoförün arkasında durmayan İETT'yi suçluyor. Kamerasını eline alıp çeken insancığa laf atıyor

Avrupada'ki şoförlerin ayağına kramp girmiyor mu? yoğun trafiğin ortasında ayağını dinlendirmek için kaldırmayınca ulaşım Avrupa'ya mı dönüyor birden. Avrupaya özenmek istiyorlarsa önce araç alımı yapsınlar sonra halkın arasına girip insanların fikirlerini sorsunlar. 1 tane otobüse binip 5 dk yolculuk yapmakla halkın adamı olunmuyor

Düşünsenize şoför babanız ve bu sebepten işten atılıyor ve evde kardeşlerinizle parasız ve işsiz kalıyorsunuz. Yaratacağı huzursuzluk bile tüylerimi ürpertiyor. Belki de evliydi ve küçük okula giden çocukları vardı
Kesinlikle öyle bende şoföre çok üzüldüm

Ayağına kramp vs girdiği bilgisi kesin doğruysa çok üzücü olmus...

Yorumlarda sokakta vs iett yönetimini kimse sevmediğinden iett de hemen aksiyon almak istiyor böyle olaylarda...

Konu sahibi
Ayağına kramp vs girdiği bilgisi kesin doğruysa çok üzücü olmus...
Kesin bir açıklama yok fakat keyiften atacağını düşünmüyorum
Yorumlarda sokakta vs iett yönetimini kimse sevmediğinden iett de hemen aksiyon almak istiyor böyle olaylarda...
Sokaktakilerin isteği arızalar, kazalar, araç eksiklikleri, yetersiz araçtan gelen araçların dolu olması, metrobüste artan gereksiz kazalar, güven problemleri, sürekli yolda kalan araçlar... Diye uzar gider liste. Tabiki de bunlarla uğraşmak yerine güçleri şoförlere karşı aksiyon almakla kalıyor

Geri
Üst Alt