Evet mahkemelik olur devir değişti artık davalık olurDevlet 15 seneden fazla çalışıyor diye aracı dava mı edecek? Ayrı evrenlerdeyiz galiba.
Evet mahkemelik olur devir değişti artık davalık olurDevlet 15 seneden fazla çalışıyor diye aracı dava mı edecek? Ayrı evrenlerdeyiz galiba.
İstanbuldakiler öyle değil maalesef. Sololar 4-5 yıldır Avrupa yakasında değiller bilmiyorum performanslarını fakat körüklüler çok kötüler. Sürekli yolda kalıyorlar. Kaç kere yolda kaldım 36AY'de. Kayış koptu dediler, hararet yaptı dediler. Araçların içindeki yanık/küf kokusundan bahsetmiyorum bile. Benim için marka fanatikliği ve nostalji yapmaya hiç gerek yok. Konforlu değillerBakımlı araçlar ömrü yok gibi
Öholar da 15 yaş sınırı var iett tamamı alçak taban istemesine rağmen neden şiledeki bagajlı otobüsleri neden halledilmiyor kararı için zaten zevk seviyor diye mal sahibi değişmiyor istanbul da olsam yüksek tabanlıya basamaklıya binmezdim zatenDevlet 15 seneden fazla çalışıyor diye aracı dava mı edecek? Ayrı evrenlerdeyiz galiba.
Marka takıntılığı ile alakalı değil aslında sadece citaro değilİstanbuldakiler öyle değil maalesef. Sololar 4-5 yıldır Avrupa yakasında değiller bilmiyorum performanslarını fakat körüklüler çok kötüler. Sürekli yolda kalıyorlar. Kaç kere yolda kaldım 36AY'de. Kayış koptu dediler, hararet yaptı dediler. Araçların içindeki yanık/küf kokusundan bahsetmiyorum bile. Benim için marka fanatikliği ve nostalji yapmaya hiç gerek yok. Konforlu değiller
Benim için bakımlı olacaklarsa yaşın bir önemi yok fakat yaşı büyük oldukça bakımlarını aksatıyorlar. Önceliklerini genç araçlara veriyorlarMarka takıntılığı ile alakalı değil aslında sadece citaro değil
Tabi bu dediğim alçak tabanlı araçlar için geçerli. Nostalji yapmaya gerek yok artık yüksek tabanlı araçlar çağ dışı kalıyor. Engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalı yolcular için teknoloji dışı araçlar. Alçak tabanlı olduğu sürece benim için yaşın önemi yok. Bakımını yapsınlar yeterBenim için bakımlı olacaklarsa yaşın bir önemi yok fakat yaşı büyük oldukça bakımlarını aksatıyorlar. Önceliklerini genç araçlara veriyorlar
Durağa ne olmuş öyle.
B-179 dalmış durağa sabah fren tutmamış. klasik tenekeDurağa ne olmuş öyle.![]()
Bu Procitylerde fren tutmaması kronik heralde. Taksimdeki kazada da şoför fren tutmadı demişti. Araç şuan 15 Temmuz Peronlarda gözüküyorB-179 dalmış durağa sabah fren tutmamış. klasik teneke
Evet maalesef bmc lerde kronik bir sorun oldu bu sabah'a kadar orada yatacak 15 temmuz'daBu Procitylerde fren tutmaması kronik heralde. Taksimdeki kazada da şoför fren tutmadı demişti. Araç şuan 15 Temmuz Peronlarda gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 83941
bu harita niye yok bende acaba aracların gözüktüğüBu Procitylerde fren tutmaması kronik heralde. Taksimdeki kazada da şoför fren tutmadı demişti. Araç şuan 15 Temmuz Peronlarda gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 83941
Seçenekleden haritanın üstüne tıklasan yeter veya bu linke tıklabu harita niye yok bende acaba aracların gözüktüğü
bu harita niye yok bende acaba aracların gözüktüğü
Teşekkür ederimmSeçenekleden haritanın üstüne tıklasan yeter veya bu linke tıkla
Yaptaş a.ş'nin 9 tane aracı satılacak yakında... 58'de dahil satışa koyacaklar
Hangi araçlar alacak ?Yeni aracları BMC Procity TR 285 2025 olacak.
A-1658 A-1660 A-1683 A-1684 A-1685 A-1686 A-1688 A-1689 A-1690Hangi araçlar alacak ?
Yok calışmıyor araclar 93T'de 31,98B,97A,97T sadece A-1684 net Elektrik ArızasıA-1684 Sabahtan Sanayideymiş 97A Ve 93T'deki Seferleri İptal Olmuş.Bu araçlar bir de 93T'de çalışıyormuydu ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.