Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Bakımlı araçlar ömrü yok gibi
İstanbuldakiler öyle değil maalesef. Sololar 4-5 yıldır Avrupa yakasında değiller bilmiyorum performanslarını fakat körüklüler çok kötüler. Sürekli yolda kalıyorlar. Kaç kere yolda kaldım 36AY'de. Kayış koptu dediler, hararet yaptı dediler. Araçların içindeki yanık/küf kokusundan bahsetmiyorum bile. Benim için marka fanatikliği ve nostalji yapmaya hiç gerek yok. Konforlu değiller

Devlet 15 seneden fazla çalışıyor diye aracı dava mı edecek? Ayrı evrenlerdeyiz galiba.
Öholar da 15 yaş sınırı var iett tamamı alçak taban istemesine rağmen neden şiledeki bagajlı otobüsleri neden halledilmiyor kararı için zaten zevk seviyor diye mal sahibi değişmiyor istanbul da olsam yüksek tabanlıya basamaklıya binmezdim zaten

İstanbuldakiler öyle değil maalesef. Sololar 4-5 yıldır Avrupa yakasında değiller bilmiyorum performanslarını fakat körüklüler çok kötüler. Sürekli yolda kalıyorlar. Kaç kere yolda kaldım 36AY'de. Kayış koptu dediler, hararet yaptı dediler. Araçların içindeki yanık/küf kokusundan bahsetmiyorum bile. Benim için marka fanatikliği ve nostalji yapmaya hiç gerek yok. Konforlu değiller
Marka takıntılığı ile alakalı değil aslında sadece citaro değil

Konu sahibi
Benim için bakımlı olacaklarsa yaşın bir önemi yok fakat yaşı büyük oldukça bakımlarını aksatıyorlar. Önceliklerini genç araçlara veriyorlar
Tabi bu dediğim alçak tabanlı araçlar için geçerli. Nostalji yapmaya gerek yok artık yüksek tabanlı araçlar çağ dışı kalıyor. Engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalı yolcular için teknoloji dışı araçlar. Alçak tabanlı olduğu sürece benim için yaşın önemi yok. Bakımını yapsınlar yeter

Konu sahibi
B-179 dalmış durağa sabah fren tutmamış. klasik teneke
Bu Procitylerde fren tutmaması kronik heralde. Taksimdeki kazada da şoför fren tutmadı demişti. Araç şuan 15 Temmuz Peronlarda gözüküyor

Ekran görüntüsü 2025-09-29 193437.png

Geri